Uz je to sice nekolik mesicu, ale znistila jsem to Ted. Udajne jsem ziskala sedacku, ale neni tomu tak. Co mam delat? Pokud by slo o Malou vec, neresila bych to. Mama
Mne sa stalo to isté. Písala som pani, že som vec nedostala a aby mi zmazala hodnotenie. Hodnotenie zmazala ale pri darovanej veci stále svietim ako obdarovaná.
Stalo se mi kdysi totéž ale z opačné strany: omylem jsem věc "přiklepla" jinému zájemci, který si ji ale nevzal. Pomohlo kontaktovat admina, který to napravil.
Dobrý den, dnes t.j. 21.3.2019 se mi stala tato věc: předávala jsem náušnice klipsy a dvě dětská trička paní LUCKY, omylem jsem ale tyto dvě přidělila paní Haně Brázdové. Nevím jak toto napravit, pokud by bylo řešení děkuji za vyřešení. S pozdravem Hana.
Ještě tedy pro upřesnění, prosím aby darované věci pod těmito názvy: DARUJI DVĚ TRIČKA S DLOUHÝM RUKÁVEM a DARUJI NENOŠENÉ KLIPSY-NÁUŠNICE, které jsem dnes t.j. 21.3.2019 omylem přidělila paní Haně Brázdové byly přiděleny paní LUCKY. Děkuji moc za vyřešení. Hezký den Hana.
Dobrý den, já jsem na to koukla, ale myslím že ten krok který píšete by měla udělat paní Hana Brázdová, která fyzicky ty věci nemá, ale jen omylem přidělené. V každém případě děkuji za info a Váš čas.