V rubrice ziskal mam napsano, ze jsem ziskala sedacku. Neni tomu tak. Psala jsem jako zajemce, ale n

Diskuze » Potřebuju poradit

Mama (autor tématu) 0 před 6 roky

Uz je to sice nekolik mesicu, ale znistila jsem to Ted. Udajne jsem ziskala sedacku, ale neni tomu tak. Co mam delat? Pokud by slo o Malou vec, neresila bych to. Mama

mysik 118 před 6 roky

Mne sa stalo to isté. Písala som pani, že som vec nedostala a aby mi zmazala hodnotenie. Hodnotenie zmazala ale pri darovanej veci stále svietim ako obdarovaná.

Maqi89 135 před 6 roky

Stalo se mi kdysi totéž ale z opačné strany: omylem jsem věc "přiklepla" jinému zájemci, který si ji ale nevzal. Pomohlo kontaktovat admina, který to napravil.

mysik 118 před 6 roky

@Maqi89 Admina som hneď kontaktovala a zatiaľ trpezlivo čakám na odpoveď.

(smazaný uživatel) 30 před 5 roky

Dobrý den, dnes t.j. 21.3.2019 se mi stala tato věc: předávala jsem náušnice klipsy a dvě dětská trička paní LUCKY, omylem jsem ale tyto dvě přidělila paní Haně Brázdové. Nevím jak toto napravit, pokud by bylo řešení děkuji za vyřešení. S pozdravem Hana.

(smazaný uživatel) 30 před 5 roky

Ještě tedy pro upřesnění, prosím aby darované věci pod těmito názvy: DARUJI DVĚ TRIČKA S DLOUHÝM RUKÁVEM a DARUJI NENOŠENÉ KLIPSY-NÁUŠNICE, které jsem dnes t.j. 21.3.2019 omylem přidělila paní Haně Brázdové byly přiděleny paní LUCKY. Děkuji moc za vyřešení. Hezký den Hana.

Tomáš 421 před 5 roky

Pomohlo by Vám pro začátek, než admin odpoví, kliknout v hodnocení na tlačítko "+ chci reagovat" a tam prostě napsat, že věc nemáte?

(smazaný uživatel) 30 před 5 roky

Dobrý den, já jsem na to koukla, ale myslím že ten krok který píšete by měla udělat paní Hana Brázdová, která fyzicky ty věci nemá, ale jen omylem přidělené. V každém případě děkuji za info a Váš čas.

Tomáš 421 před 5 roky

ad Hana: promiňte - reagoval jsem na ten první, původní příspěvek, měl jsem to možná líp napsat U Vás je to samozřejmě tak, jak píšete.

(smazaný uživatel) 30 před 5 roky

Děkuji Vám, však se nic neděje, od toho je zde ta diskuze, abychom si mohli nějak vzájemně pomoci. Děkuji za Váš čas.