Paní Lenka (aknelxxx@seznam.cz) nic ji nedávejte ,zde věci přebírá zdarma,lidí ji v dobré víře věci darují.tváři se jak je chudá atd.a pak na inzertním portálu (baz..)prodává za nehorázné peníze!!!např.zde si od jednoho pána vzala autosedačku ,a tam ji prodava za 700,-kc!!!se slovy ,,kočárek nám ukradli a zbyla nám jen autosedacka'' nebo od paní Zdeny brala pyzamko a tam píše po naší dcerce'',to samé u triček a všeho dalšího.od paní Zdeny brala romantické knihy HARLEQUIN a tam je prodává za 150,-kc..a přitom paní Zdena je super,darovala tolik věcí,dobre i pořadí,když je potřeba,je moc ochotna..určitě a by se ani ji nelíbilo,,že její věci pak prodává... a je to fakt drzost,fakt mě štve,že jsem ji dala Sunar 600g,a ona pak po mě chtěla 80,-kc za malou 20 cm panenku,kterou jsem od ní žádala,pro svou dceru(a kterou beztak zase získala zde!!) Prostě hrůza ,radí
m Vám,tuhle ženskou NE,!!!to radši darujte do dětských domovů,nebo charit..budete mít lepší pocit..myslím že každý ,kdo je ochotným dárcem,určitě se mnou souhlasí.