Myval234
(autor tématu)
6
před 10 roky
Vzhledem k tomu, že zatím není možné dávat uživatelům, kteří si věc nevyzvedli, negativní hodnocení, chtěla bych na doporučení admina alespoň touto cestou zveřejnit svoji negativní zkušenost s uživatelkou Nada JAdrna, která si vesele nechávala na týden zarezervovat věci a posléze si pro ně bez jakékoliv omluvy nepřišla.
V momentě, kdy jsem se snažila domluvit konkrétní termín předání, začala být komunikace z její strany sporadická. Zbytečně jsem ztratila dost času tím, když jsem se snažila navrhovat stále nové termíny, kdy si pro věci může přijít. Tím, že na moje pokusy o domluvení termínu asi dvakrát odpověděla (např. dotazem, zda může přijít odpoledne - po kladné odpovědi pak už nic, takže nebylo patrné, jestli na ni mám čekat, nebo ne), vyvolávala zcela mylný dojem, že si pro věci skutečně hodlá přijít.
Jsem z toho znechucená. Snažím se ke všem zájemcům přistupovat férově, ale toto byla naprostá ztráta mého času. Snad alespoň takto ušetřím obdobné zklamání jinému inzerentovi. Pro sebe si z toho vyvozuji, že i moje ochota bude mít do budoucna větší limity, protože nervy mám jen jedny.