Moc pěkné
Proto raději vůbec nezasílám. Nechci, aby se funkční věci manipulací České pošty staly už úplně nepoužitelné. Pokud má někdo opravdu zájem, ať si pro věc přijde osobně. Velmi mě ale baví uživatelka Pavlína Homolová, která mi již na spoustu inzerátů napsala, že má zájem. Hned z naší první emailové výměny jednoznačně vyplynulo, že ona chce věci zasílat (mimochodem také obyčejně a podle všeho na moje náklady), zatímco já toto opravdu nehodlám dělat, což ostatně zcela otevřeně uvádím i ve svých inzerátech. Ani to ji ovšem neodrazuje na moje inzeráty dále reagovat. Nejdřív mi to pilo krev, ale teď už se jen směju
Méně vtipné mi ale přijde, když se s někým snažím domluvit na předání a daná osoba najednou buď vůbec není schopná komunikovat (asi nepočítala s tím, že si věci taky bude muset vyzvednout či co), nebo bez omluvy nedorazí a čekám jako blbec úplně zbytečně. Nebýt dnešních milých zájemců, kteří se dostavili přesně na čas, už bych hodně zvažovala, jestli to mám zapotřebí a nebylo by snažší ty věci prostě vyhodit.