Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Dana Vitek

Diskuze » Negativní příhody

LauraSivak (autor tématu) 0 před 6 dny

Dobry den, jsem samoživitelka se 4 dětmi. Odpověděla jsem na inzerat ohledně potravin, kde na fotu byl vyfocen vozík plný potravin foto dle mého názoru pouze nejde stažené. Paní dovezla na parkoviště ve vozíku za autem drogerii a potraviny se končící zárukou 2019-2024. Když jsem jí na to upozornila , řekla mi co bych za darmo chtěla. Byla hulvácká a ještě mi ukázala prostředniček. Řekla jsem ji, že kdyby napsala expiraci, tak bych ani nejela. Nabízela pouze čočku, hrách, řepu, mouku, chleba v prášku, olej, gumové rukavice a krémy. Ještě, že se dívám na záruky dětem bych ani nějaká zbytečná cesta 3 hodiny a ještě jsem si musela zajistit hlídání. Fuj

Cibula 1 před 6 dny

Dnes jsme se s manželkou jsme oba dva v důchodu vypravili přes celou Prahu do Chuchle pro potraviny. Když jsme viděli jak tam paní křičí na jednu paní, co by chtěla zdarma a ukazovala prostrednicek . Tak jsme se obrátili a odešli. Na zastávce MHD jsme se dozvěděli, že věci byli již několik let prošlé . Vůbec neodpovídalo fotu inzerátu. Přestože paní, která nabízela věděla, že má malé děti, napsala ať určitě přijede. Ještě řekla, co dnes lidi nevezme hodí do popelnice. To měla udělat rovnou. Paní říkala, že zde vytvoří negativní diskusi tak se přidáváme. slušnost by ze strany Dany neškodila

0077ivka 45 před 6 dny

I já jsem bohužel měla tuto skutečnost. Paní ve svých inzerátech má nepravdivé fota, které někde stáhla. I oblečení, které nabízí měla v kufru auta v pytlích o kvalitě ani nemluvě. Potraviny a drogerie 2-6 let prošlé. Nabídka potravin čočka a hrách, mouka polohruba , směs na chleba, zavarena červená řepa, 1x olivy , 1x olej....chování paní nevhodné....stačilo napsat po záruce do inzerátu a ne dávat zavádějící foto