Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

rezervace a předání někomu jinému

Diskuze » Negativní příhody

ataja (autor tématu) 0 před 2 měsíci

Opakovaně se mi stalo, že nabízející mi potvrdil, že věc je volná a navrhnul termín předání, např. ve stejný den večer. Termín jsem týž den potvrdila, načež mi přišla zpráva, že věc předal někomu jinému. Já, když se s někým domluvím na předání, tak nabízenou věc do tohoto termínu nedávám někomu jinému, což považuji za férový přístup.

Shehrezada 1 před 2 měsíci

Me se to taky uz stalo . A co s tim se da delat?

helena 51 před měsícem

připojuji se , také jsem měla rezervaci a když jsem napsala kam si mám konkrétně přijet, tak mi pán řekl, že někdo přišel a že mu to dal, je to hloupé, protože kolikrát si člověk potřebuje domluvit odvoz, hlavně když je to těžké, nebo moc daleko, ale dělat se s tím nic nedá, jen jestli si tyto připomínky dotyční přečtou, tak se možná příště zachovají lépe

petoru 28 před měsícem

Ano také se mi to stalo. Děje se to dokonce i na re-use pointech. Jel jsem do Kbel přes celou Prahu pro skříňku a dočkal jsem se jen lží od místního pracovníka sběrného dvora (mimochodem typického dezoláta), že to tam nikdy neměli. A přitom jsem koukal na místo, kde ta skříňka byla evidentně focená. Velmi nepříjemný zážitek.