Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Dělá si z lidí blázny

Diskuze » Negativní příhody

Petra Petra (autor tématu) 1 před 3 měsíci

Paní Michaela která tu nabízí pár věcí se se mnou domluvila na místě i času předání. Musela jsem 2× prosit o místo i telefon. Rezervaci mi nedala. Napsala mi hodinu před předáním že to má tedy v práci a poslala konečně telefon a místo i čas srazu.
10 minut predem mi poslala zprávu, že si kostym berušky kterynabizela vzala kolegyně v práci. Pak ještě dodala, že tu mám nějaká negativa tak jí to odradilo....
Negativa mám 3 za to že jsem si dovolila jedné paní je před hodně dlouhým časem dát za to, že něco chtěla, nakonec nedorazila a já se s tím tahala zase domů.
Takže pokud tu něco nabízíte pozor, můžete dostat negativ. Tak jen sama pozitiva a můžeme být všichni nakonec státní když ti lidé vůbec dorazí...... ach jo.....

DarlaCCC 1 před 3 měsíci

tohle mi zni hrozne povedome, mela jsem si prevzit u pani v praci tacy a jeste neco, pak pred predanim my pani dala vedet ze tac je spuchrely a druhou vec ze chtela kolegine v praci, ze by to byla stejna osoba

petoru 25 před 3 měsíci

S paní Michaelou také nemám moc dobrou zkušenost. Předával jsem jí knížky na Budějovické, měla zpoždění, ani se pořádně neomluvila, ještě mi vynadala že stojím na jiném místě asi o 5 metrů, když jsem se při čekání na ni procházel. Celkově byla arogantní, neměl jsem z toho pak dobrý pocit.

Ondřej Beránek 123 před 3 měsíci

A proto nema smysl hrat na prvniho.

1. Nebrat prvního blbce co napise za 5vterin ale vybrat si pocitově toho kdo nam nejepe sedi jak paramatry predani tak vystupovanim.

2. První komentář dává obdarovaný. Opačně hrozí akorát pomsta

3. Nevolat na cizí čísla. A nepredstavovat se první. Uz se mi stalo že si tu pár expertů moje číslo uložilo a natvrdo suverénně pak přijel pro věc někdo jiný.

Naposled nedavno když jsem se zbavoval staré televize. (To jsem ale odrazil)

PeMalka 13 před 2 měsíci

Tak to je husty. Diky za rady.

SiD 1 před 2 měsíci

Naštěstí mám zkušenosti jen s dobrými lidmi, ale děkuji za takové tipy