uživatel radekdvorak a nadávky

Diskuze » Negativní příhody

feliks (autor tématu) 3 před 4 měsíci

Jen pro představu, jak asi probíhá "komunikace" s tímto jedincem. Já nevím, zasloužila jsem si to snad za pouhé upozornění na absenci pozdravu?

radekdvorak před hodinou
Mám zájem děkuji vám moc


já před 59 minutami
Lidem, kteří ani nedokáží slušně pozdravit, věci nedávám.


radekdvorak před 45 minutami
A co by jsi ještě chtěl kromě poděkování , vykouřit nechceš blbe ,nech si ji až půjdeš na kar ha ha ha ha

Ondřej Beránek 95 před 4 měsíci

ano pan je sprostak, vy ovsem jste vetou "Lidem, kteří ani nedokáží slušně pozdravit, věci nedávám." pana zcela zbyecne vyprovokoval.

Ja lidem kteri si takto vynucuji pozdrav kdyz na nej z nejakeho duvodu zapomenu uz dal neodpovidam protoze mi to vadi vic nez zapomenuty pozdrav.

feliks (autor tématu) 3 před 4 měsíci

Že jsem ho vyprovokovala? to se nezlobte, ale asi stejně on vyprovokoval mě k takové chladné odpovědi. Pan je sprosťák a to je pointa - když takhle přehnaně reaguje, tak jsem i ráda že jsem mu takhle odpověděla a věc, o kterou měl zájem, dám raději někomu normálnímu.

MarkétaR 11 před 4 měsíci

No vy jste tu také nepozdravila v úvodu vašeho příspěvku. Řekla bych, že to není konec světa a stává se to každému, že se zapomene, osobně to nehrotím, maximálně řeknu, že věc je již někým zabraná a jedu dál. Nevidím důvod se dohadovat s někým kvůli pozdravu. Ikdyž pozdrav asi preferuje každý, je to slušnost a respekt k tomu, kdo darujee věc, tak to pro mě není konec světa a věc daruji, pokud jinak není jiný problém.

Barasu 1 před 4 měsíci

Tenhle člověk je první, kterého jsem si dala do banu. Bez pozdravu mi odepsal u nesouvisející věci, s tím, že chce dvě jiné zadané, aby je "odvezl do dětského domova".
Tak určitě.

Ondřej Beránek 95 před 4 měsíci

Dobre dopoledne vsem

Felix Felix: je to tak, kdyz projdu jednotlive kroky tak to vidim takto:

(a ne neobhajuju pana ze je sprostak ale spis ukazuju na to jak tomu predejit)

1. On vam slusne napsal. Zapomel pozdravit je casto napriklad pod dojmem v zamysleni. Cist vsechny profily neni samozrejme nekdo ani nemusi vedet ze tu jsou.

2. Vy jste ho setrela s tim pozdravem a jeste ho "potrestala" tim ze jste mu sdelila ze ma smulu proto ze nepozdravil
(psychologicky jde skutecne o trest za chybu ktere si navic nebyl vedom)

3. on se citil dotceny (na coz ma pravo o tom vy nerozhodujete jak se kdo citi), a zareagoval podrazdene prave na ten trest.


Kdyby slo o mne a ja vyzadoval pozdrav o kterem pisu i v profilu:
- neodpovedel bych mu
- kdyz uz bych mel nutkani neco napsat, napsal bych smirlive "Dobry den, (dal nic)"

Wavelet 2 před 4 měsíci

Vaše arogantní odpovědi také nejsou nic, čím bych se tu chlubil. Ale **dobrý den** Vám přeji.

Ondřej Beránek 95 před 4 měsíci

Nevim na koho to byla reakce, ale i vam preju skutecne dobry den. A vlastne vsem. Je to narocne v posledni dobe

Wavelet 2 před 4 měsíci

Reakce byl na stěžovatele, pro všechny byl dobrý den

feliks (autor tématu) 3 před 4 měsíci

pro Ondřej Beránek:
máte pravdu, je fakt, že původní zprávu napsal slušně a nemusela jsem být hned tak jedovatá. Uznávám. Asi jsem holt na to háklivá v situacích jako je tahle, kdy takovou obyčejnou věc, jako pozdrav, očekávám. Mohu se ale taky cítit dotčeně když se mi jí nedostane a nikdo jiný o tom nerozhoduje.
Na druhou stranu kdyby normálně napsal že zapomněl, tak mu věc klidně dám a dál se v tom nenimrám, o to mi vážně nejde.

A jinak ano, taky jsem tady ve vláknu nepozdravila, protože mě nenapadlo, že je to potřeba když nezdravím někoho konkrétního. Chápu že to pak ode mne působí dost pokrytecky.

Jiří Vojtek 2 před 3 měsíci

Očekávání pozdravu a rozloučení bych vyžadoval u osobního setkání, s předáním. Virtuální svět se strojovými odpověďmi (čím dál tím víc) zpochybňuje veškeré lidské konvence. Při jedné komunikaci jsem nabyl dojmu, že jde o robota, když jsme požadavky na součinnost odmítl a byl jsem v odpovědi pochválen a vyzván k dalšímu kroku. Pak jsem použil "Trhni si" a opět následovala pochvala o pokroku v předání ...

JiRiZi 27 před 3 měsíci

pro feliks: Nezpochybňuji, že pán ráčí být buran a sprosťák. Ani skutečnost, že pozdravit je slušnost. Nicméně vaše slušná, leč jízlivá odpověď byla jako pohlavek, nebo spíš řádné dloubnutí pod žebra - no a to se pak už každý zachová podle své přirozenosti - což se stalo.

Souhlasím s Ondrou Beránkem, že to byla od vás svého druhu provokace, která i přinesla svoje ovoce. K reakci typu "máte pravdu, měl jsem pozdravit" to chce hodně sebezapření a pokory, jaká se dnes moc nenosí.

Takže za mě rada: Pokud vás někdo nepozdraví, a vám to vadí - nesnažte se vychovávat dospělé, je to marné a nevděčné. Raději dotyčného ignorujte v pokoji, uštříte si nepříjemné zážitky jako tenhle.

JiRiZi 27 před 3 měsíci

Ale aspoň jeden plus bod pro zmiňovaného pána.

Všimla jste si, že i když přímo nepozdravil, aspoň dopředu hezky poděkoval? Takže to zase nebylo hulvátství hned od prvního kontaktu!
To je ta souvislost, ve které mi neseděla strohost vaší odpovědi.

(smazaný uživatel) 95 před 3 měsíci

stačilo místo napomínání mu už neodepsat ,ale bylo tam i slovo děkuji tedy jistý projev slušnosti ,také nemám rád ,když se po mě někdo vozí ,vzal bych to i z druhé strany třeba to datloval na telefonu a v rychlosti to prostě zkrátil a pak ho vyprovokujete k bouřlivé reakci