Dárkyně Boudoffka
Diskuze » Negativní příhody
Ivana (autor tématu) 0 před 5 roky
Domluvila jsem se s touto dárkyní na čase předání, adresu jsem získala až na druhý dotaz. Po příjezdu na místo jsem zjistila, že je to panelák a paní mi nedala ani své jméno, ani telefon. Na zprávu zde už nereagovala. Takže jsem jela přes půl Prahy zbytečně... a nemůžu ani dát negativní hodnocení.
Rena 2 před 5 roky
Dobrý den, uvedená paní se již tady probírala v příspěvku ,,arogance a podvodné jednání uživatele KAT BOND", jedná se o stejnou osobu, která tady vystupuje a má více profilů.
(smazaný uživatel) 1 před 5 roky
ano je to tak, pani rada strida jmena a avatary...
sama sem si na neco psala, ze mam prijet ten den, to sem prosvihla, dalsi termin, jedine zitra...
sama sem si na neco psala, ze mam prijet ten den, to sem prosvihla, dalsi termin, jedine zitra...
alena picková 22 před 5 roky
nechápu, co z toho dotyčná má...když přeci nic nezíská, pokud správně chápu?
HaLenka 4 před 5 roky
Dobrý den, předevčírem jsem paní napsala zprávu, odepsala okamžitě, včera jsem si věc vyzvedla. Takže u mne bez problému. U paní jsem byla po druhé, byla doma přesně na čas a okamžitě mi to předala. Jen tady nepíše hodnocení ani mi neodklikla že jsem majitelkou věci. Jinak s ní nemám nejmenší problém, se mnou komunikuje skvěle.
nikola čiperová 1 před 5 roky
paní jsem psala na naušnice pred 5 dny a paní nebyla ani schopúná mi odepsat treba ze je to rezervované a zadna komunikace
alena picková 22 před 5 roky
to se mi stalo asi u 5 lidí také....
blixen 11 před 5 roky
Dobrý den. Od paní Kateřiny jsem dostal již dvě či tři věci a pokaždé na mé maily reagovala a byla na dohodnutém místě. Já taky (a v předstihu, samozřejmě), takže nebylo potřeba nic dodatečně řešit.
Ivana: Dle její přezdívky musí být velmi těžké tipnout si její jméno, že?
niky: Není povinností dárců oznamovat zájemcům, že věc někomu zarezervovali. V tomto postupu je vše zcela v pořádku.
Míň zpěněné žluči vám všem přeji.
Ivana: Dle její přezdívky musí být velmi těžké tipnout si její jméno, že?
niky: Není povinností dárců oznamovat zájemcům, že věc někomu zarezervovali. V tomto postupu je vše zcela v pořádku.
Míň zpěněné žluči vám všem přeji.