Motivační dopis ?

Diskuze » Negativní příhody

Jiří Bajer (autor tématu) 1 před 4 roky

Narazil jsem na žádost dárkyně květiny : nepište chci nebo je volný ? Chci podrobné vysvětlení proč... Tady není charita s frontou na polívku.To si fakt myslíte,že Vás někdo bude prosit ? Takový dárce musí být dost zoufalý a osamělý...

Markéta Pochmanová 21 před 4 roky

vy jste, koukám, zatím nedaroval nic, jen berete. takže asi nechápete, jak je otravné, když se vás spousty lidí ptají : je to volné? a když odpovíte, už se často nikdy neozvou.

Ivana Jank 117 před 4 roky

Dobry den, souhlasim s Marketou. Zkuste stravit nedelni odpoledne aranzovanim, focenim a zadavanim cca 30 inzeratu pomoci telefonu ( tzn. vse vytukat, nekopirovat) a pak vam pipa cely vecer telefon s dodazy ,,je to volne". Ano, jinak by u toho byla rezervace a vy byste nemohl projevit zajem. Prosit me nikdo nemusi, ale na zadosti typu,,beru vse, mam zajem + jmeno a je to volne opravdu nereaguji. Je to moje pravo a vy mate zase pravo si precist muj profil, kde to mam napsane a na muj inzerat nereagovat.

Jana 71 před 4 roky

Tak tedy opravdu nevím, kdo je tady vlastně zoufalý? Ten, kdo daruje věci a nemá zájem reagovat na věty, které někteří zájemci používají, nebo ten, který má v profilu pouze získal a v kolonce daroval nulu a ještě kritizuje dárce. Až sám zadáte inzerát daruji a budete následně číst odpovědi zájemců např. Beru, chci, ..... bez pozdravu .... tak si myslím, že nám budete rozumět.

Pavla 54 před 4 roky

Přesně a ještě je dobra otazka Donesete mi to ? A pozdrav nějak chybi a poděkovat to bych chtěla asi moc po někom . No některym lidem tady už asi nestači že dostanou věc zdarma a obyčejny pozdrav je pro ně těžka věc

Astor 12 před 4 roky

Souhlasím s Janou, Ivanou, Pavlou a Markétou. Přesně tak a ne jinak. Ať si to pán zkusí sám. Ono jenom brát a plkat nestačí.

(smazaný uživatel) 39 před 4 roky

Autor je evidentně jen další z řady internetových trollů. Neztrácet s takovými vůbec čas a energii. Nereagovat je jediné řešení, chtějí vyvolat konflikt a Vaši pozornost. Čas je příliš vzácná komodita

Leona 1 před 4 roky

No a právě proto, že tady to opravdu není "...charita s frontou na polívku..." (Charita se - milý autore tématu - příchozích skutečně neptá, proč polévku chtějí DD ... je právo každého dárce žádat po zájemcích pár slov o tom, proč by si rádi danou věc vzali na reakce typu "chci" "i to i tohle..." taktéž nereaguju, stejně tak jako na reakce s absencí elementární slušnosti.