Věc v hrozném stavu

Diskuze » Negativní příhody

Liana (autor tématu) 0 před 4 roky

Dobrý den, prosím vás, stávalo se někomu, že by věc vypadala fakt strašně a neodpovídala popisu? Dneska jsem si vzala toustovač od paní Alžběty... Stalo se, že jsem se tu ozvala, tato paní mně ho zarezervovala, a pak najednou naše nedokončena konverzace přešla na "Archivní". Inzerát s toustovačem taky zmizel, a myslela jsem si, že paní ho vymazala/darovala toustovač někomu jinému. Další den tato paní ale našla mě na FB a napsala, že na tomto webu došlo k nějaké chybě. Tak jsme se domluvily o předaní přes Facebook. Toustovač vypadal hrozně - byl zcela velmi špinavý, se zbytkem sýru nebo bůh ví čeho, zamaštěný а poškrabaný. Chápu, že jsou tu věcí ZADARMO, ale až TAK špinavé a zničené, tak to vůbec... A ještě za to člověk chce "hořkou čokoládu, oříšky nebo něco domácího" Jinak vždycky ráda něco přinesu dárcům. Většinou jsou tu skvělé a skromné lidi! Klidně bych nechala té paní negativní hodnocení, ale psaly jsme si přes FB, proto to nejde. Děkuji moc za přečtení a omlouvám se za mojí češtinu. Co si o tom myslíte vy?

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Dobrý večer, chápu Vaše rozhořčení. Mně se to naštěstí nikdy nestalo a pokud dávám věci snažím se, aby byly v pořádku čisté v mezích možností.Stav věcí vypovídá o dárci a i když jsou to věci za odvoz a zdarma, tak by měli alespoň zčásti odpovídat stavu, který majitel inzeruje. Pokud Vám paní předala toustovač ve stavu který popisujete, tak bych její domácnost OPRAVDU nechtěla vidět . Snad příště bude líp. P.S. ta čeština není tak strašná😊

Jana 71 před 4 roky

Dobrý večer, ano, také se mi to stalo sice jen jednou, ale tyto věci jsem předala dál to je pověsila jsem je na popelnici, kam podle mne patřily. Po příchodu do bytu jsem z okna viděla osobu,která si je vyzvedla, tak snad slouží svému účelu dál, ale ne mně.

Ika 1 před 4 roky

Ano, také se mi to stalo, stejně jako paní nade mnou jsem je dala ke kontejneru, kde si to někdo ještě vzal.