Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Terinka Hudziecová

Diskuze » Negativní příhody

Michal Nico Nekola (autor tématu) 14 před 10 roky

Uživatelka - http://vsezaodvoz.cz/profil/17522/terinka-hudziecova komukoliv píše zájem o zboží tvrdí každému něco jiného,nejdříve má nemocného syna,pk zase má dceru,atd...navíc tím že jsou nemocní žádá víc a víc zboží což uživatele může odměkčit.Já osobně jsem pro aby se tato uživatelka zablokovala protože myslím že když už tak férově a né LHÁT ! Kvůli takovým jako je ona s námi nechtějí ani mimozemšťani mluvit

Alena 15 před 10 roky

Dana Dostálová 40 před 10 roky

Bohužel mám stejnou zkušenost i z jiného podobného serveru

Alena 15 před 10 roky

Mě sice uživatelka nic netvrdila, ale pro rezervovanou věc si vůbec v domluvené době nepřišla a ani se pak neozvala, že proč.

Lucie Pavlíčková 32 před 10 roky

Mohu se přidat se stejnými zkušenostmi odsud i z MMB. Paní jsem přestala reagovat na výzvy, naštěstí ona mě pak taky přestala kontaktovat...asi si vybrala jiného uživatele.

Parkes 57 před 10 roky

Několikrát taky vydírala chorobným dítětem, ale pak přestala reagovat. Spíš bych to tipovala na psychickou poruchu - kratochvíle problémové osoby. Souhlas se zablokováním.

Berunka 1 před 10 roky

Nejhorsi je,ze Tereza nemocne dite nema,jen takhle zada aby ji nekdo neco daroval,ze nema a pak to na facebooku prodava.Je to znama firma

Tomas Mithofer 45 před 10 roky

Michal Nico Nekola s těma Mimozemštanama to musím potvrdit,taky semnou nemluví