UKONČENÍ KOMUNIKACE A AKTIVACE INZERÁTŮ

Diskuze » Negativní příhody

(smazaný uživatel) (autor tématu) 30 před 5 roky

DNES t.j. 14.4. jsem si u paní LINDY LITÉ rezervovala věc, na můj zájem odpověděla bez problémů a v celku rychle, ještě jsme si měly upřesnit den a čas předání. Čekala jsem tedy během dneška ještě na její odpověď, najednou mi celá komunikace s touto uživatelkou "spadla" do archivních a její inzeráty jsou také vymazány-neaktivní. Máte někdo podobnou zkušenost s touto paní, nebo s jiným podobným uživatelem? Mě se tohle ještě nestalo, domluva vždy byla na úrovni až po předání věci. S pozdravem Hana.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 30 před 5 roky

TAK DOŠLO KE ŠPATNÉ KOMUNIKACI SE SERVEREM TADY NA INZERCI. PŘED CHVÍLÍ, COŽ BYLO OPRAVDU V JEDNOM MOMENTĚ, KDY JSEM ODESLALA TUTO ZPRÁVU MI PANÍ LINDA LITÉ ODEPSALA, ŽE SE MI OMLOUVÁ, ALE DOŠLO K CHYBĚ A JEJÍ INZERÁTY BYLY VYMAZÁNY. OMLOUVÁM SE TEDY JÁ PANÍ LINDĚ LITÉ, NECHTĚLA JSEM JÍ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ POŠKODIT. BYLA JSEM ASI PŘÍLIŠ RYCHLÁ. Budeme spolu komunikovat přes emailovou adresu, kterou mi zaslala. Hezký den . Hana.

rose 1 před 5 roky

Také se omlouvám několika zájemkyním, se kterými jsem si psala ohledně jejich zájmu o sedací soupravu. Najednou se mi objevila hláška že inzerát už není aktivní a já jsem neměla možnost se ozvat jednotlivým zájemkyním. Takže se alespoň touto cestou omlouvám, sedačka už je zamluvená. rose

Tomáš 421 před 5 roky

Možná by stálo za úvahu pro administraci při aktivní komunikaci o určité věci nenechat inzerát spadnout podobně jako je tomu při jeho rezervaci. Jen nápad.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 30 před 5 roky

Dobrý den pane Tomáši, já jsem hovořila s nabízející, tohle o čem jsem psala já, byla chyba v systému, takže tohle se stalo více lidem kteří zde inzerují, a to že jim mizely inzeráty. Hezký den Hana.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 30 před 5 roky

Tedy chyba při komunikaci se serverem.

Tomáš 421 před 5 roky

Dobrý večer, paní Hano - jasné. Tož - server je taky "jen počítač".