Legrace z lidí pan. Libor Melichar

Diskuze » Negativní příhody

Tereza Vlášková (autor tématu) 1 před 6 roky

Dobrý den,dnes jsem odpověděla na nabídku kajaku. Pán mi odpověděl,ze pokud přijedu,je můj. Poté jsem s ním ještě mluvila 2x,a to i po cestě k němu. Když jsem dorazila,tak mi letmo a s úsměvem oznámil,že kajak dal jinému. Výtečné jednání.

michal 95 před 6 roky

To se občas stává předpokládám ,že ho ani nikdy neměl napište to administrátorům ,sám nevím jak se proti podobným vtipálkům bránit naštěstí jich není tolik ,osobně bych pro nic tak velkého ani nejel

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

A proto mne mrzí, že nelze hodnotit osobu jen tak. Hodnocení a protiargument.

Aneta Kuncová 21 před 6 roky

Ono by to bylo dvojsečná zbraň, pak by se totiž mohlo najít dost "vtipálků", co by psalo hodnocení jen tak...

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

Mohlo by to být ošetřeno pouze pro řádně registrované, autorizované apod. A ještě až po odkliknutí na "Mám zájem", tedy jen pro přímé účastníky. Kdyby se chtělo, šlo by to. Ale jak koukám, zde se nic neděje. Server běží, tak nač upgradovat k lepšímu.

Ondřej Beránek 95 před 6 roky

a zadost by se podavala na Narodni vybor...
nebudte uzkoprsi stalo se to 1x detska zabava.

Tereza Vlášková (autor tématu) 1 před 4 roky

Moc zábava to není, když vyplácnete 800 za benzín a ještě se uvolnite z práce.

Tomáš 421 před 4 roky

SMS autorizace by určitě byla na místě a jinak bych řekl, že je sice hezké, že zprávy chodí sem a na email jen notifikace, ale dřív se dal zveřejnit i email, protože jsme ho znali. Jinak já sám jsem nabízel velkou funkční lednici a pán si přijel poměrně dost zdaleka a byl spokojený, že ji má. (To jen reakce na "tak daleko bych nikdy nejel". To umí napsat po prohrané bitvě každý kaprál.)

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Ja bych to tak nehrotil. Me se to jednou take stalo dal jsem to jinemu protoze jsem daval vic veci a typek to proste zkusil a vyslo mu to. 5min po te prisla pani... a ja byl za debila.

Je to zadara tak to proste se stava. Tuhle jsem mel take pocit ze si chlapik dela srandu, tak jsem mu proste napsal otazku zda si dela srandu a dostalo se mi psychoanalyzy jako od freuda. Nakonec se ukazalo ze se proste jednalo o nedorozumeni.

Nedorozumeni ma mnoho podob, tak to v sobe nenoste a budte vpohode.

sms a podobne kraviny nic neresej, uz takhle je to debilni kdyz vam misto zpravy prijde zprava o zprave...

Stanislav Fišer 3 před 4 roky

Poptával jsem reprobedýnky k počitači.Byl jsem vybrán, ale když jsem slušně požádal o adresu k vyzvednutí,byl jsem odmítnut,že když něco chci, mám si pro to dojet, Rozumíte tomu?

bohumil borovský 1 před 4 roky

Ale to také mohl být omyl. Třeba myslel, že odpovídá někomu jinému, na něco jiného. Taky se někdy spletu v komunikaci a zaměním si lidi, nebo zboží. A pak jsem za vola. To chce klid. Všem hezký den a trpělivost.