Eva*
(autor tématu)
172
před 6 roky
Nedávno jsem zadávala inzeráty. Paní, které jsem již dříve něco darovala, se mi ozvala na mobil, přestože jsem pro věci vybírala jiné zájemce. To je jeden z důvodů, proč nedávám tak často své telefonní číslo. Prosila mě, abych věci co inzeruji dala jí a ne jinému. Bylo mi to nepříjemné. Nicméně jsem paní nějaké věci přislíbila, aby byla spokojená a já se necítila z hovoru špatně. Udělila jsem jí pozitivní hodnocení, nicméně poté jsem si paní přidala na blacklist. Bylo to z důvodu, abych se vyhnula dalším pro mě stresujícím hovorům. Přišel mi email, kde paní vysvětluje, co by ještě ráda, kdybych to doma našla. Usoudila jsem, že blacklist byla dobrá volba a tím je pro mě situace vyřešena. Právě mi přišla sms, kde se paní dožaduje odpovědi bez výmluv, proč jsem si jí dala na blacklist?! Čímž je zřejmé, že zde nemá jen jeden profil, ale víc. Opět jsem se dostala do pro mě stresující situace. Tak takto si to rozhodně nepředstavuji! Věci budu darovat komu chci já! Nepřeji si, aby mě někdo naháněl nebo kontaktoval mimo domluvu k tomu danému inzerátu a už vůbec aby mi vysvětloval, proč mám dát věci zrovna jemu!