Blacklist

Diskuze » Negativní příhody

Eva (autor tématu) 165 před 6 roky

Nedávno jsem zadávala inzeráty. Paní, které jsem již dříve něco darovala, se mi ozvala na mobil, přestože jsem pro věci vybírala jiné zájemce. To je jeden z důvodů, proč nedávám tak často své telefonní číslo. Prosila mě, abych věci co inzeruji dala jí a ne jinému. Bylo mi to nepříjemné. Nicméně jsem paní nějaké věci přislíbila, aby byla spokojená a já se necítila z hovoru špatně. Udělila jsem jí pozitivní hodnocení, nicméně poté jsem si paní přidala na blacklist. Bylo to z důvodu, abych se vyhnula dalším pro mě stresujícím hovorům. Přišel mi email, kde paní vysvětluje, co by ještě ráda, kdybych to doma našla. Usoudila jsem, že blacklist byla dobrá volba a tím je pro mě situace vyřešena. Právě mi přišla sms, kde se paní dožaduje odpovědi bez výmluv, proč jsem si jí dala na blacklist?! Čímž je zřejmé, že zde nemá jen jeden profil, ale víc. Opět jsem se dostala do pro mě stresující situace. Tak takto si to rozhodně nepředstavuji! Věci budu darovat komu chci já! Nepřeji si, aby mě někdo naháněl nebo kontaktoval mimo domluvu k tomu danému inzerátu a už vůbec aby mi vysvětloval, proč mám dát věci zrovna jemu!

Jolana Schejbalová 13 před 6 roky

Pokud to bude pokračovat, doporučuji i stíhání pro nebezpečné pronásledování.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

doporucuju to pani pekne vklidu napsat presne tak jak jste to napsala sem.

David Jenne 19 před 6 roky

Ignorovat, blokovat i další účty... Však ono jí to přejde.

Dana Dostálová 40 před 6 roky

Dříve než začnete paní litovat, posílat ji kapesníčky a vařit jí horkou čokoládu si prosím přečtěte následující - Od paní Evy mám z minulých převzetí vícero věcí, pokaždé mi napsala adresu a telefon. Vše v pořádku. Minulý týden když měla vystaveno asi 10 nabídek které byli všechny bez rezervace - tedy VOLNÉ! jsem jí zavolala místo zdlouhavé komunikace přes emaily, protože vím že je paní vytížená a nechtěla jsem jí zatěžovat zdlouhavou emailovou komunikací která často jak všichni víme mizí do prázdna. Paní řekla že některé nabídky jsou volné a že jsou moje a že některé jsou již zarezervované a že kdyby se uvolnili že mi dá vědět. Vše jasně, slušně a s úsměvem po telefonu domluvené. Věci přesně na daném místě a defacto na minutu vyzvednuté s úsměvem. Protože v jedné věci chyběli 3 malinkaté kolečka, napsala jsem ještě paní email že když to doma najde tak mám zájem protože takovéhle věci 90% lidí hází do koše. Syn má ADHD poruchu a když je věc nekompletní tak to pořád řeší a mě je ho pak líto. Do ničeho jsem jí nenutila a ani nepsala nijak agresivně nebo neslušně, prostě jenom email. Pak přijdu domů, dostanu pozitivní komentář a paní si mě přidá na blacklist - já se podivím. Co z toho jsem proboha živého udělala špatně? Přišla jsem pozdě? Brzy? Vzala jsem si věcí moc? Málo? Spletla si mě s někým? Jsem slušná maminka 3 dětí a při předávání věcí jiným jsme velice ochotná a vstřícná, dokonce jsem ochotna zájemcům věci přivést nebo počkat třeba měsíc. Chápu že ne každý to tak má, ale co jsem udělala špatně v tomto případě? Tak jsem vzala mobil a slušně a vychovaně jsem napsala co se stalo a co jsem udělala? Výsledek - paní se ani nenamáhala mi slušně příp. neslušně JAKKOLIV odpovědět a místo toho napsala tento blábol a lidi jí ještě litují. Myslím že toto chování nepatří sem ani do normálního civilizovaného světa. Pokud chtěla věci dát nějaké známé, případně jinému zájemci, mohla mi to hned v první minutě slušně sdělit do telefonu a mohli jsme si všichni ušetřit čas i nervy. Případně žádné nabídky vůbec nevystavovat, rovnou to hodit do popelnice a nikdo a nic jí nebude stresovat a paní se nebude z nás cítit zle. Takže tak...

Eva (autor tématu) 165 před 6 roky

Paní Dostálová, Vaše jméno jsem zde neuvedla. Sama jste na sebe upozornila. Nikdo tu nechtěl lítost, tedy já ne. Jen jsem upozornila, že takto si komunikaci nepředstavuji. Nevím, proč zde máte více účtů, je to proti pravidlům. Ano, také bych tu mohla psát srdceryvné příběhy, že jako nemocná matka pěti dětí, které mají také různá zdravotní omezení, to nemám lehké. Převzala jste si dary tak, jak jsem je inzerovala a jak byla pořízena fotodokumentace. Nic nechybělo. Vaše jednání se mi zdá přehnané. Dary jste si převzala a tím naše spolupráce končí. Nemám povinnost s Vámi dál komunikovat. Mimochodem hned jak jste zavolala, jsem vám sdělila, že věci jsou již zamluvené a vy jste dál a dál naléhala, abych konkrétní věci darovala vám. Což jak se dá pochopit, mi nebylo zrovna příjemné.