Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Viditelnost zájemců

Diskuze » Mám něco na srdci

Martina Plachá (autor tématu) 2 před 10 roky

Dobrý den, chci se zeptat, jestli by mi někdo řekl proč už u inzerátu není kolik je o věc zájemců. Když se inzerát rozkliknul tak vpravo pod info dárce bylo počet zájemců. Už ani nevím jestli mám šanci věc získat Děkuji za případné odpovědi.

Lucie 28 před 10 roky

Zrušilo se to z důvodu že plno lidí kliklo že mají zájem a nakonec skutek utek a věc se dál neudala.

Vlasta 6 před 10 roky

Tak já myslím, že to nebylo důležité tlačítko. Když někdo zájem má, tak přímo inzerentovi napíše a když je inzerent rozumný a u počítače, tak udělá rovnou rezervaci. Možná lze i trošku předvídat, zda člověk má či nemá šanci něco získat dle počtu zobrazení

Hana Kittnarová 2 před 10 roky

to Lucie: to dělají i teď

Lucie 28 před 10 roky

Dělají bohužel ,ale aspoň člověk co má zájem není odrazen xx zájemci . . Nejvíc mě rozčiluji lidí kteří napišou že si prijedou, komunikují a kdyz člověk jim pošle adr atd. tak je ticho po pěšině , občas se divim co je mezi námi.

Martina Plachá (autor tématu) 2 před 10 roky

Všem děkuji za odpovědi. Mě už se to stalo i naopak, na mou reakci se ozval pán že mi věc daruje a když jsem se ptala na adresu tak jsem se jí nedočkala. No škoda.... Pěkný den přeji