Linux- no zrovna jsem si říkala, že máte štěstí na zájemce, kterým věci dáváte, ale z profilu to vypadá, že jste zde zatím nedarovala nic, tak pak to chápu.
Já tu mám taky inzeráty, co jsou aktivní a rozhodně neodpovídám všem (neb bych se zbláznila a nemám takového času) a hlavně ani často nemám jak odpovědět. Například- mám napsat paní, že bohužel věc již nedostane, že je třetí a za 2 týdny zas psát, že teda na ni došlo, jestli má stále zájem? Nebo si dělat pořadník a obesílat každého- teď jste pátý, teď jste čtvrtý apod? Sama to od jiných nečekam. Pokud se dotyčný do druhého dne neozve, beru, že věc má již někdo jiný. Celkem logické.
A z mé nové zkušenosti rozhodně neplatí kdo dřív přijde. Zásadně nedaruji věci lidem typu "chci to" bez podepsání, pozdravu apod. Pokud sama něco chci, taky si najdu těch pár vteřin připsat ze slušnosti pár vět. Pokud první zájemce nejeví zájem, obepíšu další. Z poslední zkušenosti zájemci najednou nenajdou ani tu vteřinu napsat, že zájem již nemají a nereagují. Takže měním strategii a budu nabízet tomu, kdo si řekne poslední, neb ten se předpokládám ozve.
Doporučila bych každému, aby si tu zkusil pár věcí darovat. A až uvidí, jak jsou někteří zájemci nedochvilní a nespolehliví, případně dělají mrtvého boruka (kvůli jedné předávce jsem skončila dřív jinou akci a honila se domů, aby se pani ani neukázala a nenapsala), nebo kolik to zabere času, tak bude mít jistě jiný pohled na věc.