Hledám levný odvoz postele
Diskuze » Jak ušetřit
Grymovi (autor tématu) 22 před 10 roky
Hledám někoho s autem, kdo by byl ochotny po Praze převézt dvě postele, valendy.
Konkrétně z prahy 4, do Vršovic u Edenu.
Samozřejmě bychom zaplatili.
Možné dotazy pište buď sem, nebo na email: grymovi@email.cz.
Děkujeme za případné ochotné lidičky.
Konkrétně z prahy 4, do Vršovic u Edenu.
Samozřejmě bychom zaplatili.
Možné dotazy pište buď sem, nebo na email: grymovi@email.cz.
Děkujeme za případné ochotné lidičky.
Linux Debian 64 před 10 roky
Zkuste zavolat na:
608 309 616
p. Binzari (Praha), levně + dá se s ním domluvit.
(editováno adminem)
608 309 616
p. Binzari (Praha), levně + dá se s ním domluvit.
(editováno adminem)
Aleš Trčka 1 před 10 roky
Po praze za 400-500,- 725597227
Marketa 446 4 před 10 roky
Dobrý den.Nevite kdo by mi odvezl od jedné paní sedačku.pry je docela těžká tak potřebuju aspoň 2chlapi.najde se tady vůbec někdo takový.byla bych moc ráda.potrebuji to teď nevím z jakého části Prahy buď 5s nebo 9,to bych dala samozřejmě vědět dopredu a k nám do Strašnice do blízkosti Praha Strašnice vlaková zastávka.Omlouvám se za přepisy píše mi to T9 a já s tím neumím
Veronika Misalkovi 1 před 9 roky
Mam zájem o tu vaše postele moje číslo tel 702947042
Erika 2 před 9 roky
Dobry den mohu se zeptat jestli nevite o nekom kdo by mi odvezl rohovou sedacku z Prahy do Humpolce?
jsem na mateřské a kdyz jsem volala stehovaka tak chce za to 3700 coz si nemůžu dovolit
jsem na mateřské a kdyz jsem volala stehovaka tak chce za to 3700 coz si nemůžu dovolit
Nada 2 před 8 roky
Zdravim
tiez hladam dobru dusu,ktora mi pomoze odviest stol a dve stolicky z Roztokov u Prahy na Prahu 4. V piatok.odmena 200/300 czk hodina.nieje to tazke ani velke, nepotrebujem velke auto,staci combicko.resp.vacsi kufor.email.nadezda.pajtova@gmail.com

tiez hladam dobru dusu,ktora mi pomoze odviest stol a dve stolicky z Roztokov u Prahy na Prahu 4. V piatok.odmena 200/300 czk hodina.nieje to tazke ani velke, nepotrebujem velke auto,staci combicko.resp.vacsi kufor.email.nadezda.pajtova@gmail.com