Dobrý den. Jsem rád, že se někdo z administrátorského týmu pokouší průběžně stránky vylepšovat
, ale nerozumím tomu, proč mi byl zaslaný mail s textem "Expirace inzerátu - Dobrý den, Váš inzerát sklenice s "broušeným povrchem" a logem Poštovní spořitelny na VšezaOdvoz byl po 30 dnech smazán, protože nenašel zájemce. Pokud chcete, můžete své štěstí zkusit znovu
- Hezký den přeje, Tým VšezaOdvoz - Vložit nový inzerát! ". U daného inzerátu byl dokonce evidovaný zájemce, který, jak jsem se od jiného uživatele dozvěděl, je pouze na dovoloné a nestačil zareagovat a zrealizovat předání.
Přijde mi zvláštní, když inzeráty s platnou nabídkou jsou po 30 dnech mazané a přitom se v nabídce odkazů mezi reklamami stále zobrazují staré (možná lukrativně vypadající), ale neaktivní inzeráty typu "Daruji LG TV" (stáří 21 měsíců) nebo nábytku, pian apod. To už se tady v diskusích také objevilo.
Z mého pohledu to vypadá, že se jedná o odlaďování nové funkce. Možná to je už dlouho nastavené a toto byly moje první inzeráty vložené před 30 dny. Možná. Nemám s tím zkušenosti. Každopádně chápu potřebu uklízet nepotřebné - to beru. Ale nechápu, proč se pořád zobrazují ty staré neaktivní inzeráty. Nejde mi to dohromady.
Věřím, že to někdo šikovný odladí, aby bylo prostředí stránek VseZaOdvoz ještě příjemnější.