dar nedar
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
Zdena Bikova (autor tématu) 18 před 9 roky
nelíbí se mne že někdo chce něco darovat a dá k darované věci cenu myslím že to sem nepatří Iva
Eva* 172 před 9 roky
Takový inzerát máte možnost označit vykřičníkem. Poté se u něj objeví červené Pozor. Pokud na něj upozorní dva lidé, inzerát to automaticky smaže.
Evičko děkuji vám že jste mne poradila byl tam pelíšek pro pejska za 450kč a nějaké oblečení ale už to tam není jsem už starší paní tak si nechám ráda poraditdík moc Zdena
mysik 118 před 9 roky
Pre Eva-
ja som nováčik tak sa rada spýtam. Takže vždy keď je tam POZOR je to nahlásený inzerát?
ja som nováčik tak sa rada spýtam. Takže vždy keď je tam POZOR je to nahlásený inzerát?
Eva* 172 před 9 roky
Ano. Pokud je u inzerátu Pozor, pak to znamená, že je něco špatně. Lidé mají na výběr z několika možností- chybná kategorie, není za odvoz, uvedení tel. čísla a pod. Pokud inzerát nahlásí dva lidé, pak se automaticky smaže.
no to je bezva ja se ještě na stará kolena něco naučím děkuji moc Zdena
Miloš Dvorský 12 před 9 roky
jestli si, dámy, zarolujete až úplně dolů tak tam, v černém poli, je "Pro uživatele" a hned vedle tohoto nápisu je další - časté otázky.
Po přečtení se ze mě stal "profík", už vím všechno, doporučuju :o)).
Po přečtení se ze mě stal "profík", už vím všechno, doporučuju :o)).
mysik 118 před 9 roky
Pre Miloš Dvorský -
asi som slepá ale to ohľadom upozornenia som tam nenašla
asi som slepá ale to ohľadom upozornenia som tam nenašla
kašlete na to, mysik, nejde o život.
Kdysi mi jeden technik IT prozradil tajemství svého úspěchu - pokud je stále problém přečtěte si konečně návod k použití.
Já jsem to tam našel. A kdyby to přecejenom bylo celé moc nezáživné tak hned vedle je další nápis - diskuse.
Přeju pěkný večer a příjemné počtení neznalým
Kdysi mi jeden technik IT prozradil tajemství svého úspěchu - pokud je stále problém přečtěte si konečně návod k použití.
Já jsem to tam našel. A kdyby to přecejenom bylo celé moc nezáživné tak hned vedle je další nápis - diskuse.
Přeju pěkný večer a příjemné počtení neznalým
mysik 118 před 9 roky
Pre Miloš Dvorský-
no už kašlem
pravdou je, že návody sú pre mňa rébusy 
no už kašlem
pravdou je, že návody sú pre mňa rébusy 
už čtu časté otázky doopravdy dobrá příručka dík Zdena
pro mysik - na tom si zmiňovaný IT technik založil živnost - lidi prostě nečtou. Radši zaplatí za zbytečný servis.
pro Zdena - nejvíc jsem se pobavil při "Pravidla Všezaodvoz"
pro Zdena - nejvíc jsem se pobavil při "Pravidla Všezaodvoz"
mysik 118 před 9 roky
Pre Miloš Dvorský-
ja nikomu neplatím ale verím, že sú ľudia, ktorí to zaplatia.
ja nikomu neplatím ale verím, že sú ľudia, ktorí to zaplatia.