vypršení platnosti inzerátu
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
Baruš (autor tématu) 27 před 10 roky
Dobrý den, nešlo by nějak udělat, aby inzerátu, který je v rezervaci nevypršela platnost? Měla jsem v rezervačce oblečení, pro které by si dneska měla pani přijít, ale inzerát mi během noci zmizel jelikož skončila platnost. Nejde mi o to, že nebudu mít za něj bod, ale kdyby toho bylo zrovna více, tak bych pak nevěděla komu jsem co slíbila
Zuzana Taucová 7 před 10 roky
Mně se stalo, že s pánem jsme se domluvili na předání asi za 14 dní. To jsem zpočátku nevěděla, rezervovala asi na tři dny, pak týden, pak týden.. vždy se mi po vypršení ozvalo asi 5 nových zájemců.. bylo by dobré mít možnost rezervovat na neurčito. Do smazání či přidělení.
Sluníčko 53 před 10 roky
Také se přimlouvám o možnost automatického nemazání věcí v rezervaci. Ne vždy se podaří předat do druhého dne
Tomáš_Navrátil 422 před 10 roky
S automatickým výmazem během rezervace to je opravdu nešikovně vyřešeno. Tady je změna určitě víc než vítaná.
Admin Petr 271 před 10 roky
Děkujeme za podnět, promyslíme. Jinak návrhy na nové funkce / změny prosím pište do zpětné vazby, kde mohou hlasovat i ostatní uživatelé - vyjíždějící smajlík vlevo případně přímo zde: http://feedback.userreport.com/4500e547-4b18-4043-897b-b12b86d993b3/#ideas/popular
Baruš (autor tématu) 27 před 10 roky
Jééé, já jsem si nikdy toho smajlíka nevšimla
Díky za info, když mě něco napadne, určo napíšu 
Díky za info, když mě něco napadne, určo napíšu