Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

vypršení platnosti inzerátu

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Baruš (autor tématu) 27 před 10 roky

Dobrý den, nešlo by nějak udělat, aby inzerátu, který je v rezervaci nevypršela platnost? Měla jsem v rezervačce oblečení, pro které by si dneska měla pani přijít, ale inzerát mi během noci zmizel jelikož skončila platnost. Nejde mi o to, že nebudu mít za něj bod, ale kdyby toho bylo zrovna více, tak bych pak nevěděla komu jsem co slíbila

Zuzana Taucová 7 před 10 roky

Mně se stalo, že s pánem jsme se domluvili na předání asi za 14 dní. To jsem zpočátku nevěděla, rezervovala asi na tři dny, pak týden, pak týden.. vždy se mi po vypršení ozvalo asi 5 nových zájemců.. bylo by dobré mít možnost rezervovat na neurčito. Do smazání či přidělení.

Sluníčko 53 před 10 roky

Také se přimlouvám o možnost automatického nemazání věcí v rezervaci. Ne vždy se podaří předat do druhého dne

Tomáš_Navrátil 422 před 10 roky

S automatickým výmazem během rezervace to je opravdu nešikovně vyřešeno. Tady je změna určitě víc než vítaná.

Admin Petr 271 před 10 roky

Děkujeme za podnět, promyslíme. Jinak návrhy na nové funkce / změny prosím pište do zpětné vazby, kde mohou hlasovat i ostatní uživatelé - vyjíždějící smajlík vlevo případně přímo zde: http://feedback.userreport.com/4500e547-4b18-4043-897b-b12b86d993b3/#ideas/popular

Baruš (autor tématu) 27 před 10 roky

Jééé, já jsem si nikdy toho smajlíka nevšimla Díky za info, když mě něco napadne, určo napíšu