Rezervace
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
Eva* (autor tématu) 172 před 10 roky
Dobrý den, chtěla bych uživatele poprosit, aby kliknutí na inzerát či na srdíčko nebrali jako rezervaci. Zadavatel inzerátu toto nevidí, na email se mu upozornění neodešle. Pokud máte o něco zájem, je potřeba napsat zprávu. Děkuji za pochopení. Krásný den.
milan 2 před 10 roky
Tak já psal ale nikdo se neozval a pak najednou to bilo rezervování
Eva* (autor tématu) 172 před 10 roky
Občas na určitou věc napíše třeba třicet lidí během chvilky. To se pak nedá stíhat. Než člověk stačí odpovědět prvnímu a zjistit, jestli se nějak na předání domluví, tak uběhne také nějaký čas. Pak teprve dá rezervaci. Pokud má darující inzerátů víc, tak tím spíš.
princetongirls1987 1 před 10 roky
Dobrý den,už nikomu nedržím žádnou věc.S postelí jsem čekala na pána co si ji měl vyzvednout o víkendu.Tak jsem s tou postelí čekala.Žádná zpráva nic.Tak jsem pánovi volala a že byl zaúkolován aby mi napsal že postel si nebere že se jim sešla postel z příbuzenstva.Samozřejmě nedal vědět nic.Takže jak blbec čekám odřeknu paní která jí chtěla a postel nám zůstala (samozřejmě jsem paní volala jestli má stále zájem a ta mi řekla jestli si z ní dělám srandu).Super jednání.
petr petr (2) 249 před 10 roky
Některý lidi jednají neseriózně ,pak na to doplatí někdo jiný ,např. pokud si pro něco někdo jede 100 km. tak si to bez rezervace nevezme .