Brzy spustíme VšezaOdvoz v novém kabátě. Pomozte nám ho vychytat. Stačí se přihlásit ke krátkému online hovoru a dát nám zpětnou vazbu. Ozvěte se tady

Více chyb

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

trpaslycek (autor tématu) 72 před 10 roky

Dobrý den, tak zatím jsem zjistila, že nejde zobrazit seznam zájemců, nejde deaktivovat inzerát, ani rezervovat, jen upravit, dále u uživatelů nejde zobrazit nic z jejich profilu kromě profilu samotného, dál jsem zatím nezkoumala.

Inzerát jde ještě aktivovat.

Lukáš Václav Effenbe 29 před 10 roky

+ já nevidím náhledy

Admin Petr 259 před 10 roky

Ups, mrkneme hned na to

Teď mě napadlo, jestli třeba se ti zájemci nezobrazují ve vyskakovacím okně, to mám asi zakázané.

David Drdek 66 před 10 roky

Díky za info @trpaslycek, vloudila se nám chybka při nasazování nové verze. Už je to v největším pořádku!

Iveta Miková 7 před 10 roky

Ano ano vse naprosto dokonale nova verze me zaujala, ale vidim stale chybku...Proc nejde oznacit uzivatele, ktery neklikl na "mam zajem" a ja mu presto vec predala, protoze mel v rezervaci jiz jine veci a o nove vystaveny predmet projevil zajem pouze prez sms ci tel.hovor? Pak musim pri ukoncovani inzeratu oznacit, predmet obdrzel nekdo jiny a tim padem se neukaze jako darovany... Neslo by to jeste doladit?

Lukáš Václav Effenbe 29 před 10 roky

@Milková souhlasím, taky se mi to párkrát stalo, je to takové lojové tomu člověku psát at mi lajkne i ostatní věci.. na druhou stranu, nevzniknou pak černé duše, které si vyrobí hromadu fiktivních darování proto, aby mohli jen brát?

elwen 2 před 10 roky

Měla jsem stejný problém. Včera uveřejněný inzerát nešel ani označit jako rezervovaný, ani mi nelze deaktivovat. :/ V podstatě kromě editace s ním nelze dělat vůbec nic, proto jsem alespoň smazala text.

lenka 3 před 10 roky

Dobrý den,
tak jsem zjistila, že mi nejdou otevřít ikonky : aktivní inzeráty, hodnocení, daroval a získal. A taky se mi nenacitaji body za přihlášení se.
lenka

Dobrý den, zjistila jsem, že v Internet Exploreru funguje vše, co jsem zatím vyzkoušela, bohužel v prohlížeči Google Chrome mi toho více nefunguje, i když jsem se pokusila povolit "vyskakovací okna", takže zatím používám pro tuto stránku IE a jede to

David Drdek 66 před 10 roky

Nyní by to již mělo jít správně v každém prohlížeči, pokud to stále nebude v pořádku tak zkuste promazat pamět prohlížeče, případně načíst stránku párkrát znovu

Lukáš Látal 2 před 10 roky

Problém při zadávání inzerátu Kategorie: Ostatní >"undefined"
žádná podkategorie způsobuje problémy při pokusu o dokončení inzerátu (script blokuje odeslání formuláře, kvůli prázdnému poli podkategorie, který je navíc nezadatelný)

Dobrý den, nejsem si jistá, ale mám pocit, že mi nechodí všechny emaily od zájemců. Vím, že mezi zájemci se objeví i ti, kteří si jen zobrazili kontaktní údaje, ale přesto si myslím, že mi pár emailů určitě nedorazilo