zdravíčko, nový design stránek by byl fajn, ale proč mosím vždycky vyplňovat / zaškrtávat potřebné údaje vlevo, když mne stránka normálně automaticky připojí jako stálého uživatele? tak snad pořád chodím na stejné stránky a nechci furt vyplňovat všecnhno znova. nebo se pletu a jsem jen já trotl? Tom
Zdravím změny se mi nelíbí, vše je nepřehledné, na inzeráty se nedá odpovědět, aspoň já jsem nepřišla na to jak odpovědět, končím tu smažu registraci, je to o ničem, ty změny jsou negativní, měli jste to nechat, tak jak to je
Dobry den Evo, vaše flustrace nás mrzí ale máme jiné ohlasy. K odpovědi na inzerát: v detailu inzeratu najdete vyrazne zelené tlacitko "Mam zajem" - po kliknutí na něj Vám vyskočí okno kde naleznete kontaktní udaje a kontaktní formulář.
bohužel zkoušela sem to zelené tlačítko a žádné okno mi nevyskočilo jak mohu smazat svůj profil, pro mne jsou po úpravách tyto stránky nepoužitelné, napište mi jak smažu svůj profil díky. Eva
Stačí napsat na podpora@vsezaodvoz.cz a my Vám profil smažeme. Můžete nám prosím ještě napsat prohlížeč který používáte? Rádi by jsme to protestovali a opravily ale máme málo informací.