Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Žebychom zde měli také shromaždiště nápadů na recyklaci?

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Monika Ondrejovičová (autor tématu) 11 před 5 měsíci

Dobrý den, takový nápad: Co kdyby na Vsezaodvoz byli tipy na co - něco jiného "recyklovat", použít a pod.?
Pán si odemně bral staré, (pořád slušné) "papírové" cestovní kufry. A použije je, každý kufr na sezónní boty jiného člena domácnosti. Sklep mají v rodinném domě veliký. Pro mně moc hezký nápad!
Nebo se právě snažím zrecyklovat plastový kotouč, na kterém je navinut skoro nekonečný pytel do specielního koše na dětské plenky. Když z něj kus upiluji, zdá se, že získá bezvadné parametry pro ochranu pěstovaného čehokoliv na zahrádce před slimáky. Zatím testuji
Kdyby zde na webu bylo pod x-způsoby různě řazení těchto recyklačních nápadů... že by to mohlo přitáhnout další lidi k webu, další pozornost... a je to vlastně další způsob "recyklace" věcí, což je webu vlastní.
Co Vy na to?

Aleš Trojka 6 před 5 měsíci

. .já bych to nenazýval recyklací , ale správně up-cyklací , což je případ , kdy vysloužilá věc dostane ještě lepší účel , než původně třeba měla - například já se up-cyklaci věnuju intenzivně 12 let a ze starých vysloužilých bicyklů stavím Divokola. . a že nevíte , co to je?. . zkuste , co vám ukáže googl no a to je to , co já dělám! . .a také zvu ostatní nadšence na rychlovýcvik svařování železa , buď v Praze , a nebo v Josefově u Jaroměře. . pomocí sváření se up-cykluje ze železa snadno!) mnoho zdaru všem , kdo čtou!) Alll

Markéta Pochmanová 22 před 4 měsíci

My s mladší dcerou malujeme nefunkční žárovky a děláme si z nich vánoční ozdoby.

Monika Ondrejovičová (autor tématu) 11 před 4 měsíci

Ano, přesně! Up-cyklaci kol jsem si trochu prosufovala. Hezké, nevěděla jsem o tomto "směru". A žárovky také výborné. Škoda, že sem nelze rovnou přidat fotku. Děkuji.