Krásný dobrý den. Dovoluji se připojit k tomuto tématu. Rozdávám poměrně hodně a pokud to jde, snažím se udat věci co nejdříve. Proto se zájemci poměrně často komunikuji a zjišťuji kdy si mohou přijet, případně jim dávám na vědomí, kdy budu doma a mohou si vyzvednout požadovanou věc. Bohužel při současném způsobu udávání času nevím kdy se kdo přihlásil na svůj profil stránek Vše za odvoz a zdali moji zprávu mohl číst a mohl odpovědět.
Možná je to tím, že nyní opravdu nabízím dost věcí, ale často se mi stává, že zájemci přestanou komunikovat, mají něco zarezervováno a já se podívám a vidím, že dotyčný byl přítomen "dnes" jenže kdy dnes? Někdy po půlnoci, v šest v deset? Já mu mezitím, třeba v 8 hodin psal, protože opravdu nemám jinou možnost, a nevím - mohl číst zprávu? nebo ne? A tak čekám třeba do dalšího dne až zase uvidím "dnes", abych měl jistotu, že mu zpráva opravdu mohla být doručena a vše se zdržuje. Nešlo by dávat u zpráv konkrétní datum odeslání (ideálně i pokud by šlo i potvrzení, že byla doručena nebo přečtena) a u přihlášení jednotlivých lidí čas kdy se přihlásili naposledy? Pokud bych viděl, že delší dobu nekomunikuje ačkoliv by mohl, přijal bych určitá opatření a oslovil třeba dalšího zájemce a doufal, že si pro věc přijede brzy. Děkuji a přeji hezký den. Svoboda