Datum a čas u zpráv.

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Vogon (autor tématu) 0 před 2 roky

Nekontroluji zprávy nijak pravidelně a tak mi přijde trochu nepohodlný relativní timestamp u zpráv. "Před třenmi dny", "před 12 hodinami" a podobně. Nešlo by to upravit tak aby se zobrazovalo časové razítko absolutně?

Admin Petr 247 před 2 roky

@Vogon díky za podnět. Promyslime to

Nazca 12 před 2 roky

Vogon (autor tématu)

----------------- Skvělý nápad!

blixen 6 před 2 roky

Taky jsem pro. Tato móda vtrhla na web před pár léty, ale mnohdy to není moc praktické.
Případně by šlo zobrazovat nejdřív absolutní razítko a pak v závorce relativní, např: 12.5.2022, 13:47 (před 6 hodinami).

Jaro Třináct 36 před 2 roky


Nazca 12 před 2 roky

Škoda, že tento dobrý nápad zapadl a neprosadil se..

Admin Petr 247 před 2 roky

@Nazca určitě nezapadl, jen na něj ještě nebyl prostor.

Admin Petr 247 před rokem

Tak chvilku to trvalo, ale nově už při najetí myši vždy uvidíte konkrétní datum (zprávy, inzerátu, hodnocení i příspěvku v diskuzi). Ještě jednou díky za feedback!

Pavel Svoboda 13 před 10 měsíci

Krásný dobrý den. Dovoluji se připojit k tomuto tématu. Rozdávám poměrně hodně a pokud to jde, snažím se udat věci co nejdříve. Proto se zájemci poměrně často komunikuji a zjišťuji kdy si mohou přijet, případně jim dávám na vědomí, kdy budu doma a mohou si vyzvednout požadovanou věc. Bohužel při současném způsobu udávání času nevím kdy se kdo přihlásil na svůj profil stránek Vše za odvoz a zdali moji zprávu mohl číst a mohl odpovědět.
Možná je to tím, že nyní opravdu nabízím dost věcí, ale často se mi stává, že zájemci přestanou komunikovat, mají něco zarezervováno a já se podívám a vidím, že dotyčný byl přítomen "dnes" jenže kdy dnes? Někdy po půlnoci, v šest v deset? Já mu mezitím, třeba v 8 hodin psal, protože opravdu nemám jinou možnost, a nevím - mohl číst zprávu? nebo ne? A tak čekám třeba do dalšího dne až zase uvidím "dnes", abych měl jistotu, že mu zpráva opravdu mohla být doručena a vše se zdržuje. Nešlo by dávat u zpráv konkrétní datum odeslání (ideálně i pokud by šlo i potvrzení, že byla doručena nebo přečtena) a u přihlášení jednotlivých lidí čas kdy se přihlásili naposledy? Pokud bych viděl, že delší dobu nekomunikuje ačkoliv by mohl, přijal bych určitá opatření a oslovil třeba dalšího zájemce a doufal, že si pro věc přijede brzy. Děkuji a přeji hezký den. Svoboda

JiRiZi 27 před 10 měsíci

Přimlouvám se za totéž: Jasný, absolutní časový údaj.
A nebál bych se údaje ve tvaru 2023-06-16 23:08 - struktura dává najevo i Američanům, která část data je měsíc a den
(sekundy a milisekundy už nejsou, na rozdíl od systemových logů podstatné )
Údaj typu "Před 7 měsíci" je celkem k ničemu, to už se ani nenamáhám počítat kdy to bylo....

helena 41 před 10 měsíci

Také se přidávám - je super, že při najetí myší vidím datum, ještě bych ocenila, kdyby se zobrazil i čas. Jak tu někdo výše píše, každý den má 24h a je dobré vědět, jestli ten člověk podle konkrétního času mohl třeba mou zprávu vidět či ne. Díky!!!!