Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Datum a čas u zpráv.

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Vogon (autor tématu) 0 před 3 roky

Nekontroluji zprávy nijak pravidelně a tak mi přijde trochu nepohodlný relativní timestamp u zpráv. "Před třenmi dny", "před 12 hodinami" a podobně. Nešlo by to upravit tak aby se zobrazovalo časové razítko absolutně?

Admin Petr 252 před 3 roky

@Vogon díky za podnět. Promyslime to

Nazca 12 před 3 roky

Vogon (autor tématu)

----------------- Skvělý nápad!

blixen 8 před 2 roky

Taky jsem pro. Tato móda vtrhla na web před pár léty, ale mnohdy to není moc praktické.
Případně by šlo zobrazovat nejdřív absolutní razítko a pak v závorce relativní, např: 12.5.2022, 13:47 (před 6 hodinami).

Jaro Třináct 36 před 2 roky

Nazca 12 před 2 roky

Škoda, že tento dobrý nápad zapadl a neprosadil se..

Admin Petr 252 před 2 roky

@Nazca určitě nezapadl, jen na něj ještě nebyl prostor.

Admin Petr 252 před 2 roky

Tak chvilku to trvalo, ale nově už při najetí myši vždy uvidíte konkrétní datum (zprávy, inzerátu, hodnocení i příspěvku v diskuzi). Ještě jednou díky za feedback!

Pavel Svoboda 18 před rokem

Krásný dobrý den. Dovoluji se připojit k tomuto tématu. Rozdávám poměrně hodně a pokud to jde, snažím se udat věci co nejdříve. Proto se zájemci poměrně často komunikuji a zjišťuji kdy si mohou přijet, případně jim dávám na vědomí, kdy budu doma a mohou si vyzvednout požadovanou věc. Bohužel při současném způsobu udávání času nevím kdy se kdo přihlásil na svůj profil stránek Vše za odvoz a zdali moji zprávu mohl číst a mohl odpovědět.
Možná je to tím, že nyní opravdu nabízím dost věcí, ale často se mi stává, že zájemci přestanou komunikovat, mají něco zarezervováno a já se podívám a vidím, že dotyčný byl přítomen "dnes" jenže kdy dnes? Někdy po půlnoci, v šest v deset? Já mu mezitím, třeba v 8 hodin psal, protože opravdu nemám jinou možnost, a nevím - mohl číst zprávu? nebo ne? A tak čekám třeba do dalšího dne až zase uvidím "dnes", abych měl jistotu, že mu zpráva opravdu mohla být doručena a vše se zdržuje. Nešlo by dávat u zpráv konkrétní datum odeslání (ideálně i pokud by šlo i potvrzení, že byla doručena nebo přečtena) a u přihlášení jednotlivých lidí čas kdy se přihlásili naposledy? Pokud bych viděl, že delší dobu nekomunikuje ačkoliv by mohl, přijal bych určitá opatření a oslovil třeba dalšího zájemce a doufal, že si pro věc přijede brzy. Děkuji a přeji hezký den. Svoboda

JiRiZi 29 před rokem

Přimlouvám se za totéž: Jasný, absolutní časový údaj.
A nebál bych se údaje ve tvaru 2023-06-16 23:08 - struktura dává najevo i Američanům, která část data je měsíc a den
(sekundy a milisekundy už nejsou, na rozdíl od systemových logů podstatné )
Údaj typu "Před 7 měsíci" je celkem k ničemu, to už se ani nenamáhám počítat kdy to bylo....

helena 42 před rokem

Také se přidávám - je super, že při najetí myší vidím datum, ještě bych ocenila, kdyby se zobrazil i čas. Jak tu někdo výše píše, každý den má 24h a je dobré vědět, jestli ten člověk podle konkrétního času mohl třeba mou zprávu vidět či ne. Díky!!!!