Šla by k tomu mobilní aplikace?

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Jirka (autor tématu) 5 před 2 roky

To, co většině lidí brání sem přidávat víc inzerátů, je pracnost zadávání: fotit, vymýšlet popisek. Kdybychom měli aplikaci, kde prostě věc vyfotím a ona si sama doplní informace, přibylo by sem hodně předmětů. (Zatím žádný větší web nebo aplikace tohle nemá dobře zvládnuté = prostor, kam růst.)

Co by taková aplikace měla dělat:
- pamatovat si (nebo zjistit podle polohy), ve kterém jsem městě, a to doplnit jako skupinu
- po vyfocení zkusit rozpoznat, co je vyfoceno, a nabídnout sama kategorii (kniha, nábytek, ...)
- neměla by otravovat nutností vybírat několik dalších voleb (jako to má web). Skutečně jen: spustit appku, vyfotit, kliknout "za odvoz". Hotovo.
- (platí i pro tento web) při klikání "Rezervovat pro uživatele" by mu měla umět poslat předem přichystaný text, kde by mohla být například moje adresa.
- (platí i pro tento web) měla by umět hodnotit uživatele (kladně, záporně) a toto hodnocení pak zobrazovat dalším lidem, kteří mu zvažují něco rezervovat (tím se pokryjí varování typu "nedochvilný" a podobně).

Ivana Jank 117 před 2 roky

Dobry den, jsem na tom stejně. Vse zadavam pomoci telefonu ( nemam pocitac, jen tablet ) ) a tak si nemohu opakujici se ukony kopirovat, Takze zadat 30 inzeratu je pro me zalezotost na 2-3 hod, ktere bych mohla vyuzit lepe. 😢

Admin Petr 247 před 2 roky

Díky za podněty Jirko a Ivano. Mobilní appka je určitě v plánu, chvilku to ještě potrvá, každopádně tipy, co by vám pomohlo, ušetřilo čas určitě pište, vše čteme a budeme brát při vývoji v potaz.

RomanaM 3 před 2 roky

Bylo by fajn, kdyby byla mobilní aplikace.. super by bylo kdyby šlo fotky i v apce upravovat (ořezávat, otáčet)