Možnost udělit neutrální hodnocení při nereagování zájemce

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Vojtech (autor tématu) 2 před 3 roky

Už několirát jsem se setkal s tím, že někdo projeví zájem o mnou nabízenou věc, ale poté, co ho ze seznamu zájemců vyberu a napíšu s místem a časovými možnosti předání, přestane zájemce reagovat.

Vidím, ze můžu udělit negativní hodnocení, ale to mi přije zbytečně *kruté* (např. může nastat nějaká nenadálá situace nebo přehlédnutí odpovědi). Na druhou stranu to zdržuje mě i potencionální jiné zájemce.

Bylo by možné přidat možnost udělení neutrálního komentáře i v případě neukončení inzerátu? Stejným způsobem, jako je to možné u negativního.

PS: Neřeším situaci, kdy se někdo vzápětí omluví, že si to rozmyslel. Omluvu přijmu a věc nabídnu samozřejmě někomu jinému.

Děkuji za odpověď či další náměty

Růžena Pokorná 1 před 3 roky

Ano, máte pravdu, za poslední rok jsem se s tímto jevem setkala již několikrát! Někdo projeví zájem, já odepíšu s tím, kde je možno si věc vyzvednout nebo sdělím, že ji mohu poslat, avšak nikdo se pak už neozve. Nevím tedy, zda si ti lidé dělají legraci nebo zkoumají nějaké informace o lidech.......... Co si tedy mám z toho vybrat? Zdravím a pěkný den. Růžena

Lucinka 79 před 3 roky

S tím, že nereagují souhlasím, ale pokud vidím, že jsou připojení a na další moje zprávy přesto nereagují, klidně dám negativ. Uz jen z principu, pokud někdo něco chce, tak by si měl hlídat zprávy, zda mu to ten dotyčný dá nebo ne Horší je, když projeví zájem, dostanou rezervaci, adresu, telefon a pak se sem týden vůbec nepřipojí. Tam bych asi použila to neutrální hodnocení, právě proto, že člověk neví, co se mohlo stát... poslední dobou to tady začíná být zvykem, nebo neustále odkládání třeba 3x a nakonec zpráva "Už nechci ", to me také mrzelo, že jsem trávila 3 dny doma úplně zbytečně.

Marketa 32 před 3 roky

jo sem pro, zrovna sem mela pani co po 2tydnech nereagovala a pritom se prihlasovala.., dala sem ji neutral ze nereaguje...a ona my hned negativ ze pry nic nechtela... ale zcela logicky jak bych ji jinak mohla dat hodnoci kdyby si o vec v prvni rade nenapsala, navic mam sklon kazdeho omlouvat tak ten negativ nechci davat...