Dobrý den, předala jsem zatím jen pár věcí, ale vypozorovala jsem, že to má většinou stejný průběh - ozve se mi třeba 8 lidí, já prvnímu odepíšu, že mu danou věc rezervuji 3 dny, pošlu adresu a telefon a ať se ozve. Dalším odepíšu, že je druhý, třetí,.....v pořadí, a že se v případě, že předchozí zájemce věc nevyzvedne, ozvu. Ti ostatní zájemci odepisují, jak je to škoda, že mají zájem a ať se určitě ozvu. První mlčí. Tak 4 dne píšu druhému v pořadí...a mlčí...většinou věc předávám cca 4.-5. zájemci. Mám s tím práci navíc a trvá to dlouho. Proto by bylo dobré získat možnost hodnotit i lidi, co se mi zobrazí v kontaktech, ne jen člověka, který danou věc získal (protože ten je spolehlivý, když už si dojel, že?!). Takhle bych se podívala do hodnocení a když bych viděla, že má první reagující více negativních hodnocení, nabídla bych věc rovnou dalším v pořadí.....možná to jde a já jsem trdlo, ale zatím jsem nepřišla na to, jak hodnocení přidat. Děkuji za přečtení mého elaborátu, ale začíná mě to fakt štvát
.