Skupiny - poděkování a novinky

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Admin Petr (autor tématu) 247 před 5 roky

Ahoj! Testovací provoz Skupin běží asi 2 měsíce a zde jsou aktuality:

1) Chceme jmenovitě moc poděkovat
A to aktivním administrátorům, kteří příjímají nové členy, dávájí nám zpětnou vazbu a členům skupin, kteří do nich vkládají inzeráty a zvou další členy: Maqi89, Zdena, Helena Srsnova Fukalova, Ivana Ivana, rakapka, Tomáš, David Jenne, Eva a další. Klobouk dolů a díky moc, že pomáháte VšezaOdvoz posouvat dál!

2) Připravujeme vychytávky
  • diskuze ve skupině (abyste mohli v prostoru skupiny živě komunikovat a diskutovat nad tím, co vás zajímá)
  • možnost vložit inzerát do skupiny, který bude přístupný i lidem mimo skupinu (dle volby po týdnu či dříve) a tím najít zájemce i když se ve skupině rychle nenajde
  • hlídací pes na nové inzeráty ve skupinách, kde jsem členem (aby vám nic neuteklo)
  • a další dle podnětů
3) Rozšiřujeme počet skupin
Každý uživatel už od začátku může požádat o vstup do jakékoliv skupiny (a běžně je schválen). Nově už ale můžete zakládat další skupiny ve své lokalitě či oblasti zájmu. Stačí nám napsat na infovsezaodvoz.cz nebo vyplnit minutový dotazník zde: https://vzo.typeform.com/to/JzDytN. My vám dáme obratem vědět další postup.

A ještě jednou proč na VšezaOdvoz skupiny máme:
Vidíme, že darování dobře funguje, ale mohlo by být ještě mnohem lokálnější – např: sousedi mezi sebou (skupina "Praha-Vinohrady") – kde předání bude rychlejší, důvěryhodnější a bez nutnosti cestovat. Zároveň i komunitnější – např: lidé s podobnými zájmy (skupina "Maminky na mateřské"). Ve výsledku se lidé ve skupině víc poznají, budou si ještě více darovat a mít mezi sebou větší důvěru (a žádné černí pasažéry).

Zatím jsme stále na začátku tak je třeba trpělivost než počet skupin a jejich členů naroste do počtu, kdy každá věc najde zájemce přímo ve skupině a ty budou postupně pokrývat celou ČR .

Tomáš 421 před 4 roky

Možná by bylo dobré nějakým vhodným způsobem (třeba v informačním textu při žádosti o vstup?) zviditelnit skutečnost časového omezení inzerátů ve skupině, po jehož uplynutí se inzeráty objeví v obecné nabídce. Občas mi chodí žádosti do skupiny kvůli konkrétní věci, která není jinak dostupná a prakticky se na takovou zprávu nedá žadateli odpovědět.

Maqi89 135 před 4 roky

Ahoj Petře,

díky za skupiny a jejich poslední vylepšení - možnosti zpřístupnění nabídky i lidem mimo skupinu. Tahle funkce mi docela chyběla, takže jsem z ní nadšená.

Mám velkou radost, že komunita na VzO žije, a to díky vaší nekonečné práci, kdy se snažíte web neustále vylepšovat a berete připomínky uživatelů vážně. Jen tak dál!

Tomáš 421 před 4 roky

Také jsem rád, že se dá zvolit, zda se má inzerát po 7 dnech objevit jako veřejná nabídka. Snad se tím četné žádosti o vstupy do skupin (s průvodním nesrozumitelným textem, z hodně vzdálených lokalit, z nulové lokality či nulovým darováním apod.) umenší.

Mikina Pátová 1 před 4 roky

Dobrý den jen se chci zeptat....skupiny např z Prahy nemohu využít pokud tam nežijí?? Ono co si budeme povídat nejvice inzerátu je právě v Praze . Děkuji za odpověď.

Tomáš 421 před 4 roky

Záleží jen na dárci. Má tři možnosti: a) pouze členové skupin, b) 7 dní jen členové skupin, pak všichni, c) ihned všichni. Já dávám většinou b), ale záleží na každém, jak si to nastaví.