Novinka 1 - Možnost reagovat na hodnocení

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Admin Petr (autor tématu) 247 před 5 roky

Dnešní první novinkou je nová akce "Chci reagovat" v seznamu obdržených hodnocení na vašem profilu. Nově tak můžete u obdrženého hodnocení připsat vaši krátkou reakci, abyste zejména u neutrálních a negativních hodnocení měli šanci dodat hodnocení kontext. Typicky lze tuto akci využít k tomu, abyste ze svého pohledu dovysvětlili situaci, která k hodnocení vedla, např. když vám inzerent udělil negativ za to, že komunikace či předání z jeho pohledu vázlo, a vy jste přitom měli objektivní problém, který to způsobil.

Věříme, že nová funkce pomůže řešit občasné nesouhlasy se získaným hodnocením. Zároveň dárcům dává možnost se lépe rozhodnout, komu věc darovat, protože nově u zájemce o věc uvidí, jak to s jeho neutrálním či negativním hodnocením vlastně bylo.

S Tým

Hana Brázdová 2 před 5 roky

Spravedlivé !

michal 95 před 5 roky

Super ještě jsem si všiml jedné anomálie já mám jeden negativ a věc jsem měl získat nic jsem nezískal a ten kdo mě dal neoprávněně negativ tak mu nemůžu napsat nic nejde to ,to není spravedlivé nic nedostat a být označen negativem a nemoct ani dát také hodnocení jde o Jochanan uživatel a je to již 4 měsíce děkuji Michal.

Dana 1 před 5 roky

Super

Jana 71 před 5 roky

Děkuji za tuto možnost, a souhlasím s paní Hankou Brázdovou, bude to spravedlivé. Když se druhá strana může vyjádřit k negativnímu nebo neutrálnímu hodnocení i ze svého úhlu pohledu, protože právě negativy a nebo i neutrální hodnocení mohou odradit potenciální dárce.

Tomáš 421 před 5 roky