Novinka - Označte nového majitele, i když vám reagoval na jiný inzerát

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Admin Petr (autor tématu) 247 před 5 roky

Po dlouhé době jsme se konečně dostali k vylepšení, které by mělo potěšit hlavně časté dárce - při mazání inzerátu můžete jako nového majitele vybrat uživatele, který vám reagoval na jiný inzerát, ale odnesl si věcí víc.

Asi znáte tu situaci: inzerujete několik věcí najednou a na jednu se vám ozve zájemce, se kterým si domluvíte předání. Když přijde, nabídnete mu ještě i další věci, když už tam je, předáte je, ale jako zájemce u těchto dalších věcí nefiguruje. Je vzájemná otrava žádat ho, aby u nich ještě zpětně vyjádřil zájem. Proto nově můžete při mazání inzerátu vybírat nejen ze zájemců, kteří reagovali přímo na inzerát, ale i z těch, kteří reagovali na ostatní vaše inzeráty za poslední týden.
Věříme, že si tím ušetříte nemálo komunikace a klikání. Tak snad změna bodne

Judith 35 před 5 roky

Tleskám! Tohle mi opravdu usnadní život, děkuji moc

Grymovi 22 před 5 roky

Moc děkuji

Davidova Stránka 19 před 5 roky

Dáša 19 před 5 roky

Díky, na toto jsem čekala.

Maqi89 135 před 5 roky

Jana Tomková 2 před 5 roky

Martina 131 před 5 roky

Díky .

Klára Míčková 35 před 5 roky

Mám dotaz, který možná trochu souvisí: V jednom inzerátu inzeruji dvě stejné věci (mapu, kterou máme dvakrát). Ozvali se dva zájemci, oba tedy dostanou po jedné mapě. Lze nějak přiřadit jednu věc, resp. jeden inzerát, dvěma lidem? Asi ne, co... (je to dost ojedinělá záležitost, takže systémově by se asi nevyplatilo ji řešit - což chápu).

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Milá Kláro, máte pravdu, opravdu nemůžete označit u jednoho inzerátu 2 obdarované. Pokod byste chtěla označit oba obdarované, musela byste zadat 2 inzeráty.

Klára Míčková 35 před 5 roky

Jasně, děkuji za potvrzení domněnky Vyřešila jsem to jedním hodnocením a jedním poděkováním zde na stránkách.