Zájemce zmizel

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Maqi89 (autor tématu) 135 před 5 roky

U dvou inzerátů mi ze seznamu zájemců zmizel jediný zájemce, pro něhož jsem předměty rezervovala. Rezervace zůstala, seznam zájemců ukazuje 0. Není tak možné udělit hodnocení. Prosím o opravu.

Zuzana 26 před 5 roky

Paní Markéto, dobrý den, Snad se na mne pamatujete - nevím už kam se obrátit, tak píšu vám. Odepisovala jsem na 2 nabídky, ve zprávě se objevila má žádost a napsáno rezervace. Je to pro mne rezervace, anebo ne ? A kam se mám obrátit dál ?Jak se jícímu ohlásim a sdělím na hod.kdy se sejdeme ? Nezlobte, se, psala jsem to tady jako dotaz, ale neobjevil se a jsem jako UB.

Zuzana 26 před 5 roky

Dobrý den, paní Markéto. Už jsem to asi pochopila. Dávající mně asi dává najevo, že zboží zarezervoval,ale ne mně. Trochu mně to trvalo,omlouvám se, do diskuse můj dotaz nevyšel a nevěděla jsem kam se obrátit. Zazmatkovala jsem a napsala vám .Zuzana.

Maqi89 (autor tématu) 135 před 5 roky

Ano, je to tak. Dárce předmět zarezervoval, ale pokud se nedomlouvá s Vámi tak asi pro někoho jiného. Je to tu teď kvůli těm zprávám strašně nepřehledné a zmatečné. Nejste jediná, kdo v tom ještě tápe. Škoda, ten předchozí systém fungoval dobře

Zuzana 26 před 5 roky

Děkuji moc, vím, že vy vždycky víte Z

Petr Roubíček 242 před 5 roky

To se mi také občas stává ,někdo se ozve a pak nic to je celkem normální už se s tím nerozčiluji .

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Zuzano, abych Vám to trochu vysvětlila. Pokud v konverzaci u inzerátu svítí nápis "Rezervace", tak je to informace, že na daný inzerát nabízející dal rezervaci, pokud s Vámi nekomunikuje ohledně předání, pak je rezervace určena pro jiného zájemce.

Zuzana 26 před 5 roky

Paní Moniko, díky za vysvětlení.