Odkaz na Facebook profily nefunguje
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
David Jenne (autor tématu) 19 před 7 roky
Dobrý den,
všiml jsem si, že odkaz "zobrazit profil" na profilech uživatelů, co použili propojení s Facebookem, negunguje. Když na něj kliknu, přesměruje mě na stránku s nadpisem "Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný". Jsem si jistý, že se jedná o chybu na straně VšeZaOdvoz, protože to nefunguje ani na mém profilu, a já mám profil veřejný. Na mém profilu to můžete vyzkoušet.
druhý řádek - *nefunguje.
taky by se hodila možnost úpravy příspěvků...
taky by se hodila možnost úpravy příspěvků...
(smazaný uživatel) 134 před 7 roky
pokud vložím do inzerátu odkaz, přidá se mi do něj znak < takže pak nefunguje.
Monika Špoulová 101 před 7 roky
Dobré brzké ráno,
problém je nahlášen vývojářům stránek. Až bude problém odstraněn, dáme Vám vědět.
problém je nahlášen vývojářům stránek. Až bude problém odstraněn, dáme Vám vědět.
Děkuju.
Pořád to nejde...
(smazaný uživatel) 134 před 7 roky
tak nahlasit & opravit jsou dve ruzny veci. Myslim ze tohle je klasicka OneManShow stranka a predpokladam ze autor webu ma trosku jinou praci.
Martina 131 před 7 roky
Jen možná najít ten volný čas.✔
Admin Petr 266 před 7 roky
Díky za podnět a omluva za prodlevu při odpovědi (ano na práci toho bohužel je více). Každopádně po otestování několika profilů to bude zřejmě problém pouze s tím vaším. Přihlášení přes Facebook vám funguje? Pokud ano, zkuste v profilu zrušit spárování s FB a pak se znovu přes FB přihlásit a zkusit jestli je odkaz funkční.