Uživatelská jména

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Maqi89 (autor tématu) 135 před 6 roky

Všimla jsem si, že VzO nemá žádné limity pro tvorbu uživatelského jména. Možná by stálo za to popřemýšlet nad tím, aby nebylo možné duplikovat uživatelské jméno. Je to krajně matoucí, když zde existuje několik uživatelů se stejným jménem, zejména mají-li také stejného avatara. Například je zde více než 150 aktivních účtů se jménem Martina, více než 100 účtů se jménem Michaela, 57 účtů se jménem Simona apod. Minimálně pro dárce je to velmi nepřehledné. Co myslíte?

Sluníčko 53 před 6 roky

Souhlasím s Maqi89, ani mě nenapadlo že tomu tak je.

Tomáš 421 před 6 roky

Kolo 2 před 6 roky

Samozřejmě - je to daň za snadnou registraci. Zkuste si třeba založit e-mail na gmailu (tam pochopitelně duplicita není možná) a budete mít velký problém vymyslet něco srozumitelného. Ne každá Martina chce mít přezdívku "Martina962" nebo nějakou změť čísel a znaků a hlavně těch marných pokusů pro zjištění, že tuhle kombinaci už někdo má zaregistrovanou...

Petr Roubíček 242 před 6 roky

Souhlasím s tím aby každý měl jinou přezdívku ,na jiných stránkách to tak je ,není to jen u mailu ,mockrát se mi stalo ,že třeba petr bylo zaregistrováno pokud půjde jedna přezdívka x krát pak nemá cenu aby existovala vůbec přezdívka .









Террорист Феникс 2 před 6 roky

Jsem rád, že se nicky neomezují jen na latinku

Tomáš 421 před 6 roky

Террорист Феникс: Jak plánujete dosažení něčeho darovaného? Zajímá mne to čistě teoreticky, protože budete muset nejprve nějaké množství něco potřebného rozdat než něco získáte, pokud se darující budou striktně řídit logikou Vašich pravidel. A pokud získáte něco, aniž sám něco darujete, zvažujete možnost změny těchto Vašich pravidel?

Террорист Феникс 2 před 6 roky

Pochopitelně napřed věci rozdám. Zatím ale nebyl čas vše nafotit a vystavit. Co se mého profilu týče, nelamte si s tím hlavu.

Tomáš 421 před 6 roky

Nelámu.

Martina 131 před 6 roky

Kreativitě se meze nekladou.

Kolo 2 před 6 roky

Tak se mi zdá, že se diskuse poněkud odchýlila od tématu

Petr Roubíček 242 před 6 roky

to je fakt ,s původním zněním to nemá za mák nic společného .

Tomáš 421 před 6 roky

Pane Roubíčku, Vy tak máte co říkat. Zrovna Vy.