Po úpravě webu se už z některých, byť novějších zařízení není možné přihlásit,
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Papoušek (autor tématu) 8 před 4 týdny
např. zařízení Samsung s VPN se už do účtu nepřihlásí. 😭😭😭😭 Po letech to asi vzdáme 🤣🤣
Pokud mám něco darovat, upřednostním bezproblémovou obsluhu inzerátu, jinak nemám čas nazbyt se marně přetlačovat s technickými nedostatky. Osobně
preferujeme jiné zařízení než mobil. 🤣🥳😭🤣😭
preferujeme jiné zařízení než mobil. 🤣🥳😭🤣😭
Ještě doplňuji, jsem tu po delší době. Obsluha z mobilu je nekomfortní a systém se seká, na jiném zařízení se opakovaně přihlášení nezdařilo už to není ono. Nevím proč ta změna k horšímu, škoda původního webu s rychlou jednoduchou obsluhou. Novější technologie namísto usnadňování vše spíše více komplikují. Je to škoda na tohle není v dnešní době čas a najde se jiný, rychlejší a pohodlnější způsob než marnit čas s problematckou technikou.
0077ivka 44 před 3 týdny
I já musím potvrdit, že před tom to bylo jednání. Když dám svoji lokalitu musím vždy napsat Praha a i vyhledávání podle textu či nicku je složitější. Psalo mi i více zájemců, že s tím mají problém
Mölleken 5 před 3 týdny
-
(editováno adminem)
MNJHAF 1 před týdnem
-
(editováno adminem)
rjd00 11 před týdnem
Dnes web jede velmi, a to velmi pomalu. Zkoušela jsem ze tří PC z různých míst a všude stejný výsledek. Aplikace padala, bylo takřka nemožné ukončit inzerát a udělit hodnocení.
Admin Petr 267 před 7 dny
Díky za nahlášení a pardon za komplikace. Mělo by již být vyřešeno.