Láďa

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářSkvělá a rychlá informace.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva, předání dle dohody - příjemné setkání s milou dárkyní.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva, předání dle dohody, vše vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva o předání, příjemné setkání, vše vpořádku. Děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva o předání a rovněž předání vpořádku. Příjemné jednání, spolehlivost, mohu doporučit.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, předáno dle dohody, vše vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva, předání vpořádku, příjemné jednání.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vstřícné jednání, předání dle domluvy, vše vpořádku. Děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářSnadná a rychlá domluva o předání - oceňuji nabídku předání v centru, předání dle domluvy. Vše vpořádku, děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vše vpořádku, krásná kabelka mi dělá radost a ještě k ní mi byla předána pozitivní energie, kterou tato sympatická paní přidává k darované věci. Děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vstřícné jednání při dohodě o předání věci, předáno dle domluvy. Doporučuji a děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, předání vpořádku dle dohody, příjemné setkání se sympatickou dámou, která k daru přidává i kousek radosti.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva, vstřícné jednání, předání vpořádku dle domluvy. Děkuji a doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva i předání vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva i předání vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vše vpořádku, příjemné setkání se sympatickou dárkyní.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vše vpořádku, příjemné setkání s příjemnou dárkyní.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva i předání vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářDomluva i předání vpořádku,
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, rychlé předání. I pouhé několikavteřinové setkání bylo velmi milé a kromě daru mi přineslo nabití pozitivní energií od "sluníčkové" dárkyně. Děkuji. Mohu doporučit.
Hodnocenípozitivní KomentářVstřícné jednání, a to jak při domluvě o předání, tak rovněž při samotném předání, když předávající osobně pomohl věci naložit. Děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, vše vpořádku. Mohu doporučit. Děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářVše vpořádku. Mohu doporučit.
Hodnocenípozitivní KomentářTéměř okamžitá odezva po doručení zájmu o nabízenou věc. Stejně rychlá domluva o předání věci ještě k tomu s nabídkou předání v Praze místo v Kladně, což bylo vděčně přijato. Předání přesně dle domluvy, příjemné setkání.
Hodnocenípozitivní KomentářTéměř okamžitá odezva po doručení zájmu o nabízenou věc. Stejně rychlá domluva o předání ještě k tomu s nabídkou předání v Praze místo v Kladně, což bylo vděčně přijato. Předání přesně dle domluvy, příjemné setkání.
Hodnocenípozitivní KomentářTéměř okamžitá odezva po doručení zájmu o nabízenou věc. Stejně rychlá domluva o předání ještě k tomu s nabídkou předání v Praze místo v Kladně, která byla vděčně přijata. Předání proběhlo přesně dle domluvy, příjemné setkání.
Hodnocenípozitivní KomentářOkamžitá domluva, předání vpořádku dle dohody. Soška je velmi pěkná, přestože je malá, způsobila velkou radost.
Hodnocenípozitivní KomentářSnadná domluva o předání. Vstřícné jednání, předávající je ochotná - velmi si cením její nabídky předání v Praze, ačkoli je mimopražská. Předání dle domluvy. Předané kořenky jsou moc pěkné, ještě dobře poslouží. Děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku podle domluvy, předávající je velmi ochotná a spolehlivá.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání v domluveném čase, vpořádku.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva o předání, spolehlivost - i přes momentální časové vytížení předávající, předání neodložila a zajistila jej náhradním způsobem.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, předání dle této domluvy - předávající je velmi příjemná a spolehlivá.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva o předání, ochota počkat s předáním v pozdějším termínu dle mých možností. Předání dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářNejrychlejší domluva ze všech našich dosud proběhlých dohod o převzetí věci. Předání proběhlo přesně dle domluvy, resp. k předmětné věci nám předávající předal dárek navíc. Děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva o předání, předávající je velmi slušná a obětavá - velmi si cením toho, že i v době nemoci, kdy mohla jen obtížně chodit, přišla mi naproti na stanici MHD. Předání náramku bylo s malou chybičkou . asi omylem předán náramek jiné barvy než červené, jak byl popsán a vyfocen v inzerátu. Ale nevadí, i ten obdržený je pěkný.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná domluva o předání, vstřícné jednání předávající strany - i když právě v době předání mohla z důvodu nemoci jen s potížemi chodit, přesto mi přišla naproti až na stanici MHD. Předání vpořádku dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlé a vstřícné jednání o převzetí věci, předání dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářRychlá domluva, předání přesně dle domluvy, nabídka pomoci s věcmi ze schodů. Děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářVýborná a rychlá předchozí domluva, vstřícné jednání.
Hodnocenípozitivní KomentářPředání vpořádku na základě předchozí výborné domluvy. Děkujeme.
Hodnocenípozitivní KomentářK předání došlo přesně dle předchozí rychlé domluvy, nebyl žádný problém. Předání bylo příjemným setkáním s příjemnou dárkyní. Za slaměný obrázek opětovně děkuji, mám z něj radost, bude viset vedle stejného se slaměným rákosím.