Klára

Hodnocení Pro Komentář Inzerát
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za spolehlivost a vstřícné jednání! Všem moc doporučuji - paní je spolehlivá a dodrží to, na čem se domluvíte.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc doporučuji, paní je sympatická a moc fajn. Spolehlivá. Díky!
Hodnocenípozitivní KomentářVše naprosto perfektní, skvělá domluva, jednání a rychlé vyzvednutí - díky!
Hodnocenípozitivní KomentářPaní/slečnu moc doporučuji a moc děkuji za milé jednání a rychlé vyzvednutí! Na předání věcí jsme pospíchali a jsem moc ráda, že jste mi vyšla vstříc. Ještě jednou díky, i za milý a nečekaný dárek. Všem moc doporučuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářNejlepší paní, kterou jsem zde potkala. Vše podle domluvy, přesně na čas, sympatická a donesla i dárek, takže se skoro cítím teapně. 😊🙏, všem moc doporučuji.
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá slečna, která je sympatická a ochotná. Děkuji moc za ochotu a krásné knihy, které jsem dlouho sháněla!
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji za rychlé a bezproblémové vyzvednutí a komunikaci. Děkuji také za sladký dárek pro děti. Ani nebylo třeba, ale je to moc milé! Krásný večer a ať bagr slouží...:)
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto super.
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto super.
Hodnocenípozitivní KomentářVše od komunikace po předání hodnotím pozitivně.
Hodnocenípozitivní KomentářDĚKUJI MNOHOKRÁT, NAPROSTO SUPER.
Hodnocenípozitivní KomentářDěkuji a doporučuji všem-s paní se dá v klidu domluvit, ohledně času a všeho, na místě byla včas, věci přinesla k hlavnímu vchodu, dokonce byla na místě i dřív, takže jsem mohla věci přijmout a zase odejít a neztratila jsem tím ani minutu navíc. Všem moc doporučuji! A ještě jednou díky za krásné věci!
Hodnocenípozitivní KomentářNejlepší-děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto super.
Hodnocenípozitivní KomentářZ nabídky paní jsem moc nadšená - děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto perfektní, moc milá paní, lze si s ní předem zavolat a vše upřesnit, klidně několikrát a nevadí jí to. Je moc milá, dochvilná a věci jsou v pořádku. Doporučuji všem.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku, moc děkuji.
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní, vše proběhlo podle domluvy, paní komunikovala a skvěle se domluvila, dodržela termín i přesný čas, milí lidé..., děkujeme za převzetí! A přejeme, ať dobře slouží!
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku, děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto perfektní domluva, spolehlivý a sympatický člověk. Mnohokrát děkuji a všem maximálně doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVše perfektní, rychlá domluva, moc milá a sympatická paní - děkuji! Všem maximálně doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní domluva, pán je moc hodný a sympatický, nabízenou věc si vyzvedl velice rychle a dodržel vzájemnou domluvu. Děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářZuzka je moc milá a sympatická - zachránila nám dekoraci na narozeniny :-) - předání proběhlo velice rychle a v pořádku. Moc paní/slečnu doporučuji a ještě jednou moc děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc děkuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc děkuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc sympatická paní/slečna! Děkuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc sympatická paní/slečna - mnohokrát děkuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá, hodná a hezká slečna/paní - vše proběhlo v pořádku, dokonce jí nevadilo, že jsem přijela o něco dřív a byla flexibilní. Perfektní domluva - rychlá a věci v pořádku. Ostatním uživatelům slečnu/paní maximálně doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářMockrát děkuji, jste moc sympatická a milá mladá paní. Vše proběhlo dle domluvy, věci jsou nádherné. Ještě jednou díky!!! :-)
Hodnocenípozitivní KomentářVšechno naprosto perfektní, paní je moc sympatická, rychlá domluva, přišla přesně ve smluvenou hodinu na domluvené místo. Velice krásné věci v perfektním stavu - vše již dětmi "složeno". :-). Moc děkujeme!!! Klára
Hodnocenípozitivní KomentářMaximálně doporučuji. Vše v pořádku!
Hodnocenípozitivní KomentářKnihy odpovídaly fotografiím-vše v pořádku, komunikace perfektní a rychlá, bezproblémová a předání také rychlé a dle domluvy.
Hodnocenípozitivní KomentářMnohokrát děkuji!!! Vše v naprostém pořádku
Hodnocenípozitivní KomentářVše naprosto perfektní - od rychlé domluvy, až po předání!
Hodnocenípozitivní KomentářMnohokrát vám děkuji, moc milá paní :-) - rychlá domluva a i předání - vše v pořádku. Přeji vám jen to nejlepší a ještě jednou DÍKY!
Hodnocenípozitivní KomentářNádherná bytost :-). Moc milá, s rychlou domluvou i předáním, ochotná a úžasná. Děkuji mockrát!!! Ani nevím, jak poděkovat za to, že jste se mi přizpůsobila s časem a s místem předání - JEDNO VELKÉ DĚKUJI!!!
Hodnocenípozitivní Komentářvše v naprostém pořádku, děkuji
Hodnocenípozitivní Komentářdoporučuji, vše v naprostém pořádku
Hodnocenípozitivní Komentářvše v naprostém pořádku, děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářUživatele doporučuji, vše proběhlo podle domluvy. :-)
Hodnocenípozitivní KomentářÚžasná paní, moc děkuji!!!
Hodnocenípozitivní KomentářIvanku doporučuji, úžasná bytost, vše v pořádku!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMockrát vám děkuji, jste úžasná bytost - milá a na rozdíl od mnoha lidí i přesná (na čas), vše proběhlo rychle a v pořádku a věci jsou kvalitní, ještě jednou děkuji a přeji vám krásné léto! K.
Hodnocenípozitivní KomentářNaprosto perfektní, paní je moc hodná a milá, vstřícná, dodržela přesně domluvu o datu a hodině předání. Doporučuji všem .
Hodnocenípozitivní KomentářVše v pořádku, paní mohu jen doporučit.
Hodnocenípozitivní KomentářVše v naprostém pořádku. Doporučuji všem.
Hodnocenípozitivní KomentářSuper
Hodnocenípozitivní KomentářJako zájemce mohu doporučit, pán je rychlý a spolehlivý!
Hodnocenípozitivní KomentářVše v naprostém pořádku, paní je skvělá-perfektní komunikace, ochotná, pečlivá, spolehlivá a rychlá - samá NEJ - DOPORUČUJI!!!
Hodnocenípozitivní KomentářPaní Martina je naprosto skvělá, výborná komunikace, paní byla moc ochotná, přijela s rostlinkami z Ivančic až do Brna, rostlinky v perfektním stavu, lepší, než ze zahradnictví - mohu jen a jen doporučit! Moc sympatická paní - DĚKUJEME!!!
Hodnocenípozitivní KomentářDobrý den, moc děkuji! Alžbětku mohu jen doporučit, moc milá a komunikativní, je spolehlivá. DOPORUČUJI!
Hodnocenípozitivní KomentářPerfektní, ještě jednou děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářO.K.!
Hodnocenípozitivní KomentářVýtečné!
Hodnocenípozitivní KomentářDoporučuji, paní je strašně milá!
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá paní, mohu jen doporučit!! Děkuji
Hodnocenípozitivní KomentářPaní je úžasná, moc milá. Výtečná komunikace. Doporučuji všem!!! DĚKUJI
Hodnocenípozitivní KomentářMoc milá paní, doporučuji, vše na jedničku, rychlá komunikace, paní je ochotná. DOPORUČUJI!!!
Hodnocenípozitivní KomentářMilá Pavli, jste moc sympatická a hodná slečna, moc vám děkuji za všechny učebnice - vše využijeme :-). Všem ostatním zde mohu Pavlínku jen doporučit!!! Ještě jednou děkuji za rychlé a vstřícné jednání a domluvu!
Hodnocenípozitivní KomentářVšem doporučuji a děkuji!
Hodnocenípozitivní KomentářVše v naprostém pořádku.
Hodnocenípozitivní Komentář:-)
Hodnocenípozitivní KomentářPaní Eliška je moc sympatická, rychlé a vstřícné jednání, moc milá paní - doporučuji!
Hodnocenípozitivní KomentářJeště jednou mockrát díky za krásné knihy!!! :-)
Hodnocenípozitivní KomentářDobrý den, ještě jednou velké díky paní Petro!!! Paní je milá, vstřícná, domluva a ihned předání!