Inzerát je již bohužel neaktivní.

Daruji do dobrých DŮSLEDNÝCH rukou cvičeného pitbulteriéra.

Ze závažných důvodů (onkologické onemocnění dcery) daruji fenku slyšící na jméno Sára.
Je velmi dobře vychovaná, ale potřebuje důslednou pevnou ruku a přísnost!!! Je to inteligentní zvíře, které využije toho pokud povolíte otěže. Stav nyní je, že si nedovolí krást jídlo a to ani z konferenčního stolku. Nežebrá. Samozřejmě zná povely sedni, lehni, zůstaň, čekej, ke mě, k noze, na místo i parádičky "okolo, a toč". Při venčení neutíká nijak daleko od Vás. Dokonce je zvyklá způsobně běžet vedle jízdního kola. Vůči naprosté většině psů je naprosto v klidu. Problém jsou občas fenky stejně velké a větší, pokud nejsou submisivní. S malými pejsky je naprosto v pohodě. Zvyklá na malé děti. Nechá se tahat za ocas za uši a drží, ani nepípne. Nikomu nikdy nic špatného neudělala! Naopak ani při drsně vypadajícím hraní (přetahování se např.) neskousne pokud se jí dostane Vaše ruka do tlamky. Ale pozor skáče! Je dost živelná při vítání. Má 25 kg. Na to je třeba také myslet. Když se rozjančí nebo potká jinou dominantní fenu je potřeba trochu síly jí udržet.
Je čerstvě po veterinární prohlídce. Zdravá. Odčervená, očkovaná má i něco proti klíšťatům píchnutého. Je jí 7 let. Pořád veselá aktivní fenka. Zvyklá na život v panelákovém bytě. Foto je trochu starší (momentálně jí hlídá babička, což vypovídá o tom, že jí zvládne ve finále i stará paní, ale přísná!) Výhoda toho, že už není štěňátko je, že má ničící období už za sebou. Takže pokud jste toužili po "bojovém plemeni", značně ušetříte. Nezdemoluje Vám zkrátka půl bytu, než se vrátíte z obchodu. To by tak bylo asi vše podstatné k chování, jak si jí dál zkazíte, už je na Vás :))) Budete li ji krmit od stolu, naučí se žebrat a tak dále...
Samozřejmě k ní darujeme i vodítko, misky, pelíšek, košík, její oblíbené hračky, obleček na zimu, elektrický protištěkací obojek a máme někde i výcvikový pokud ho najdu. (Ale to již asi nebude třeba používat, pokud jí nenecháte vyloženě zvlčit.)