Psychopat zabíjí kočky z inzerátů

Diskuze » Negativní příhody

prockwin (autor tématu) 0 před 4 roky

Narazil jsem na toto upozornění na Bazoši a na Facebooku. Už se prý o něj zajímá policie. Ale dejte si něj něj pozor, tihle si nedají pokoj.
Cituji:

"‼️‼️‼️Pozor pro vsechny útulky, depozita a ty, kteří hledají domov kočičkam‼️‼️‼️
Apeluji a varuji před tímto zmetkem, který si s oblibou adoptuje kočičky/koťátka z útulků, depozit a jeví se jako zkušený kočkar, navíc uvádí, že již doma kočičku má.
Není to pravda!! Adoptované kočičky záhy týrá a během krátké doby usmrtí‼️
V pátek adoptoval dvě koťátka a dnes jsou mrtva.Na místo bydliště dotyčného byla přivolána policie po té,co je jela zkontrolovat paní z depozita a tento psychopat ji nechtel vpustit ani ukázat koťátka.
Vše je v řešení policie,ale známe zákony.
Králík žije v Jablonci nad Nisou!!!"

Tady je jeho fotka se jménem:
https://imgway.cz/s/1SHa

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

To se mi nejak nezda byl by profil i na tu pani co tohle napsala aby se zprava dala overit, takhle to muze byt fotka kohokoliv

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

(profil zaregistrovany vcera, na fb se mi to nepovedlo najit)

Petmot 49 před 4 roky

Zda je tento konkrétně uvedený případ nesmysl nebo ne je v jádru nepodstatné. Důležité je však reálná zkušenost, že někteří takoví specifičtí lidé skutečně existují!!!!! Dítě také nesvěří nikdo každému. V případě nějakého zájemce vidím užitečné použit google, FB sítě a pak také konkrétní dotaz na útulky v okolí. I když jsem již komunikovala s jednou dámou z neziskovky, které se kočičkami zabývají, kde takový specifický člověk neváhal jet do vzdálenější lokace. takže ptát se, mít nejlépe smlouvu s vymezením, že se na zvířátko můžete kdykoliv osobně podívat na příslušné místo.. Kdo je normální, chápe, že ve 2 ráno mu nikdo na dveře bušit nebude. Případně přidejte vlastní zkušenost, kdo máte..

(smazaný uživatel) 57 před 4 roky

To je příšerný. Jako malej jsem taky kočky tahal za ocas, ale tohle je moc.

to trololol: Jsi dřevo, já to našel za 15 vteřin přes Google: https://tn.nova.cz/clanek/brutalne-ubite-kocky-v-popelnici-pripad-mozneho-tyrani-resi-policie.html

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

No, to co pisete je pravda a jak vidite ani ja sam nesezeru vsechno.

Ja se bavim o tom, ze tady je obvinen skutecny clovek, realna osoba a me zajima zda existuje pro to obvineni podklad. Zda se mi ze tu jde o sireni pomluvy a pokud to tak skutecne je tak na miste je udelat podani. Protoze pak naopak je nemocnej ten clovek co sem tohle dal. Pribeh by byl smysleny a cokoliv z nej vyvozovat je prinejmensim zbytecne.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

saxik: diky.

(smazaný uživatel) 57 před 4 roky

Člověče co to tady řešíte za hovadiny? Za 15 vteřin na google jsem si případ ověřil. kolik chcete odkazů? Jste opravdu hlupák pane trololol. Nechcete zase odejít? Myslím, že by se spoustě lidem tady ulevilo.

https://www.google.com/search?&q=T%C3%BDr%C3%A1n%C3%AD+ko%C4%8Dek+Jablonec

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Ale nac ta silna slova, jste se nevyspal ? No pokud jste nepochopil co jsem napsal tak jeste jednou pro vas a ctete to pomalu.

Neverim kazde veci co se pise. Proto overuji fakta a kdyz se mi to nepovedlo, zeptal jsem se na zdroj.

Nevim kdo z nas dvou je vetsi hovado zda nekdo kdo se zepta protoze nevi, (umite vy vubec uznat ze nevite ?) a nebo nekdo kdo namachrovane vyjede s historkou jak je to snadny. Ne neni, zkuste si neco najit o informacnich bublinach na google.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Ted kdyz jste me nasmeroval vidim zajimavou vec v tom, ze tohle se stalo v unoru, utulek napsal v breznu, ale 1.6 nekolik medii (napr prima) tuhle kauzu ozivilo, takze se to jevi spis jako PR na reportaz. Nejspis s tim vyjde nekdo jako klima nebo podobnej "novinar senzaci" a udela z toho kauzicku asi s cilem zatlacit na poslance.

Zajimave je taky to ze v diskusi co jste poslal se ten clovek udajne vymlouva na schizofrenii, takze vzhledem k tomu ze nevidim ze by se to nejak doresilo (mimo prohlaseni vlady jak chteji vyssi tresty) tak mozna pan bude toho casu v ustavni lecbe.

No v kazdem pripade je to smutna vec.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Posledni info je ze je stale nekde venku.

Bára 7 před 4 roky

Pro trololol a případně další, koho to zajímá..
Existuje, stalo se. Poslední info, které jsme měli je "vyšetřován na svobodě". Jak je to teď, nevím, můžu se zkusit poptat. Od kamarádky se pokusil osvojit dvě kočky, v tom posledním týdnu, než to na něj prasklo. Nedostal je, cosi nedefinovatelného se jí nezdálo, ale byl prý velmi zručný v oblbování, zřejmě je to součást jeho "hry".
Pro Petmot - útulky samozřejmě mají smlouvy s možností kontroly atd, vždyť tak na to také přišli, kvůli kontrole, na kterou jela paní dva dny po umístění, ačkoliv jí den předtím poslal fotky atd.. Jela pokud vím přes sto kilometrů. Rozhodně se neomezoval na organizace v okolí. Takových magorů je velmi málo. Mnohem častěji útulek narazí na to, že lidi prostě vypustí/vyhodí kočku ven, pokud ji z různých důvodů už nechtějí, místo aby ji útulku vrátili (jak mají také ve smlouvě). Po letech už si většina útulkářů iluze nedělá, ale Králík předčil očekávání....

Tsfat 69 před 4 roky

Bydlet v Jablonci, dostal by na budku tak, ze by dozivotne skoncil na invalidnim voziku...

kateřina jungwirthová (1) 8 před 4 roky

Přidávám se, je to reálný případ, jelikož se pohybuji mezi kočkaři a útulky a spolky, tak vím, že se to děje a tento člověk je skutečně stíhán a řešen. A nedávno zrovna někde opět reagoval na nabídku koťat, že shání pro babičku apod...

Radka Sedlackova 5 před 4 roky

Pan trololol bude asi troll

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Skvely usudek. Doporucuji se prihlasit do mensy.