Novy druh podvodu?

Diskuze » Negativní příhody

Alice (autor tématu) 1 před 4 roky

Dnes vecer jsem poprve dostala reakci tohoto typu, stejnou na dva me inzeraty a zda se to byt typicky scam / spam. Chtela byt timto varovat ostatni, urcite takovato komunikace sem nepatri?!! Odpoved zni takto, uzivatel “francis”. Reakce na inzerát "Vánoční vykrajovátka": “Hello, I am Francis Raphael , I will like to invest in your country. all I want is an honest and reliable person who can be my partner. please email me on francisraphael098@gmail.com for more details. Best Regards Francis Raphael US Army Afghanistan.”

Estee 4 před 4 roky

Dobrý den, také jsem dostala stejnou zprávu

Akela 588 před 4 roky

Dobrý večer to samé přišlo mě, hlásila jsem to už adminům, uvidíme.

Ivana Jank 117 před 4 roky

Dobry vecer, take jsem dostala stejnou zpravu do par minut po vlozeni noveho inzeratu.

Akela 588 před 4 roky

Google přeložil : Dobrý den, já jsem Francis Raphael, ráda bych investovala ve vaší zemi. vše, co chci, je čestný a spolehlivý člověk, který může být mým partnerem.

pošlete mi e-mail na adresu francisraphael098@gmail.com pro více informací. S pozdravem Francis Raphael Americká armáda Afghánistán.

bára divá 49 před 4 roky

Mně to včera přišlo také. Dala jsem na blacklist.

Budulínek 4 před 4 roky

Zdravím mě také.

Tomáš 421 před 4 roky

Tož - jak pravil jeden ogara: "Můj brácha dnes ráno shodil celú serverovnu." "Vážně? To je tak dobrý hacker?" "Ale neee. Jen vykopl ze zásuvky kabel."
Ale jinak sú ti hackeři celkově velice "šikovní".

kateřina jungwirthová (1) 8 před 4 roky

Toto je známé, už nějaký ten rok tohle zkouší. Začalo to reagováním na bazarových stránkách na inzeráty, to už je pár let zpět. Než skončilo Letgo, zkoušeli to i tam a teď i tady... Přitom se tady nic neprodává. Nahlašujte je, všechno, co vám přijde a bude tomuto podobné.

Maqi89 135 před 4 roky

Jj, také mi to před pár lety přišlo (to ještě chodily zprávy z VzO přes mail), takže nic nového pod sluncem. Snad se je jednou podaří dopadnout...