Jsem tu nová.

Diskuze » Negativní příhody

M. Jandáková (autor tématu) 2 před 4 roky

Nabízím zde věci poprvé. Mám z toho rozpačitý dojem. Jsou zde úžasní lidičky, ale jsou zde i lidé, kteří ve skutečnosti nemají zájem, hlásí "mám zájem", aniž by upozornili, že jejich zájem o drobnosti je podmíněn získáním jiné věci. Tím jen jednak blokují skutečné zájemce o inzerovanou věc, jednak okupují čas nabízejícího, neboť ten to s nimi musí vykomunikovat. Nevím, jak z toho ven. Patrně jejich vyblokováním?

Monika Špoulová 101 před 4 roky

U každého zájemce se můžete v profilu podívat na hodnocení, které mu udělili ostatní dárci či obdarovaní.

Hana 6 před 4 roky

Paní Jandáková, myslím, že se tomu nedá moc bránit, když těm lidem nakonec žádnou věc nedám, nehodnotím je. Takových vypočítavců, kteří se přihlásí o více vašich věcí, jen aby stoupli v žebříčku vašich preferencí - protože každý preferuje zbavit se všeho najednou - je tady více a když jim chcete dát věc, o kterou se přihlásili "jen do počtu", najednou zájem nemají. Nabízím tady hodně věcí a bohužel se to stává, na druhou stranu tito lidé celkem rychle odpovědí, že bez "té hlavní věci" nechtějí nic, což zase považuju za serióznější, než když někdo 14 dnů (i víc) slibuje, že přijede a dušuje se, že o tu věc má opravdový zájem a nakonec se úplně odmlčí. Ale už tady padl návrh, aby ostatní viděli na kolika blacklistech dotyčný figuruje, pokud budeme všichni důslední, mohlo by to pomoci. Bohužel zdržovat se tím musíte, protože ne každý, kdo chce více věcí, to dělá jen z vypočítavosti, někteří opravdu mají zájem a hodit je jen tak na blacklist by bylo nefér. Hana

M. Jandáková (autor tématu) 2 před 4 roky

Děkuji Vám za odpověď, paní Hano. Dnes jsem ztratila dopoledne marným čekáním na dva zájemce (jiní 2 přišli)
a celé odpoledne dvouapůlhodinovou túrou za hloupostí, na kterou mi nikdo otevřel dveřeˇ, přestože jsem hodinu předtím avízovala, že vyrážím na cestu.
.
Dost to na mě zapůsobilo, takže jsem se z toho šla po 30 letech přecpat do jedné z nejlepších cukráren v Praze a dala si tam panáka, přestože mi alkohol nedělá dobře a svůj pobyt zde přehodnocuji.
Hezký večer Vám i všem, kterým se příčí pohrdání cizím časem.
Marcela

M. Jandáková (autor tématu) 2 před 4 roky

Nehodila jsem na blacklist nikoho, pouze jsem zrušila své zbytečné rezervace a zboží odstranila z nabídky, poslala svůj telefonní kontakt jedinému člověku, který teprve bude vyzvedávat vybranou věc, aby nebyl ošizen o možnost jejího vyzvednutí a přeji všem uživatelům: "Mějte se, jak umíte."
Marcela J.

Akela 588 před 4 roky

Dnes jsem také čekala a nic beze slov. To je pořád dokola ať zde nebo jinde. Průtahy, výmluvy pak se napíše už to nechci a člověk s tím stráví spoustu času a věnuje spoustu úsilí. Zatím tu ještě věci dávám,ale pomalu a jistě mě to přestává bavit.

Jana 71 před 4 roky

Dobrý den paní Marcelo, já mám osobní zkušenosti s neseriózními lidmi a také s těmi spolehlivými a těch je naštěstí více. Je to jako všude, vždycky jde o charakter jednotlivce. Je škoda, že tady končíte, protože z vašich darů vidím, že jsou to věci, které někdo potřebuje a využije. Přeji vám hlavně dobré lidi kolem sebe, a málo zklamání z těch, které jste popsala. Krásný den přeji Jana

Pavla 54 před 4 roky

Dobry den myslim že skoro každy se tady setkal s takovymi lidmi ale podle mě je tady vice lidi kteři jsou seriozni a spolehlivi je škoda že chcete končit hlavně pro lidi kteři by si važili věci ktere jim darujete . Přeji Všem hezky den Pavla

helena 41 před 4 roky

já s e připojuji k paní Pavle, je škoda nepředat věci potřebným a spolehlivým kvůli několika vyžírkům či překupníkům, já mám jednu radu, vždy, když se mi to stane, tak se na chvíli odmlčím abych nabrala novou sílu a přešel mě vztek, lidé jiní nebudou, zdravím Helena

Dana 11 před 4 roky

Ja myslím, že riešenie je jasné - ponknite vyzdvihujúcim len taký termín, v ktorom je Vám jedno, či dotyčný príde alebo nie. Proste budete doma / v práci tak či tak. Veci nikam nenoste a pokiaľ človek nepríde, tak sa nič nedeje, pretože by ste i tak boli tam, kde ste boli. A tých pár minút (u mňa to býva dohromady tak 5 min na 1 vec), ktorých ste strávili komunikovaním nestojí za reč.
Netreba jednoducho robiť nič, čo Vám nie je príjemné. A nemalo by to závisieť od vôle druhých, najmä keď ani neviete o koho ide.
Držte sa, i tak je to celé skvelý projekt!

váca 6 před 4 roky

v každé ošatce se najde červivé jablko - časem si vytvoříte black list a svět bude příjemnější - moje zkušenosti jsou vesměs pozitivní - - dělat radost je zkrátka radost!