nevím, kam se obrátit, aby nenaletěl nikdo další..

Diskuze » Negativní příhody

Kristy007 (autor tématu) 4 před 5 roky

Zdravím, jedna slečna/paní tu inzerovala trika za odvoz. Napsala jsem, bydlím však v jiném městě, tak jsme se domluvily na poště, že zaplatím 60 korun předem. Táhne se to už asi měsíc, možná i déle a slečna občas komunikuje (i po mailu) a vymýšlí si, ale nic nedošlo a pochybuji, že dojde. Jedná se o https://vsezaodvoz.cz/profil/87013/tereza.. nelze jí však udělit negativ, aby to bylo vidět, protože už dávno vypršela doba rezervace. Naletěla jsem, nechala jsem se zlákat pozitivními hodnoceními. Jsem z toho jednání smutná, těch pár korun, co už.

Kristy007 (autor tématu) 4 před 5 roky

Tak nenaleťte taky!!

(smazaný uživatel) 6 před 5 roky

(smazaný uživatel) 6 před 5 roky

To je hrůza!

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Milá Kristy, velmi mne mrzí Vaše zkušenost, ale v pravidlech je psáno, aby jste nikdy neposílali peníze předem.

Pavla 54 před 5 roky

Dobry den mrzi mě Vaše zkušenost a pani ma pravdu že je psane v pravidlech neposilat penize předem ale pokud něco chcete poslat poštou každy chce poslat penize za poštovne předem pak Vam teprve věc pošle jakmile mu přijdou penize na učet tak to bohužel je takže Vam přeji už jen dobre zkušenosti a všem co jsou tady pěkny den Pavla

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Dobrý den Pavlo, poštou se také dá poslat věci na dobírku a tyto stránky se jmenují "Vše za odvoz" nikoli za poštovné. Hlavně už se to tu nškolikrát řešilo, že lidi poslali peníze a nic jim nepřišlo. Proto je dobré zvážit, zda není lepší si pro věc dojet. chápu, že jet pro nějakou drobnou věc přes půl republiky se nevyplatí, tak bych se takové věci raději vzdala a počkala, zda se neobjeví v nabídce někde blíže.

Milan Deči 1 před 5 roky

to se teda divím, že má někdo zapotřebí si kazit pověst za 60 korun, to je hodně zoufalej způsob přivýdělku

Pavla 54 před 5 roky

Jenže malokdo pani Moniko Vam v dnešni době pošle nějakou věc na dobirku protože nema jistotu že si to ten člověk vyzvedne tak většina lidi chce nejdřive poslat penize na poštu a pak teprve něco pošle. Ja třeba za poštu nechci nic a pošlu to za sve penize zaleži na člověku mějte se Pavla

michal 95 před 5 roky

Jenže pokud mu pošle třeba 100 lidí 60 korun tak si docela přilepšil ,pokud by lidi četli pravidla měl by zisk 0 takto má dost .

Tomáš 421 před 5 roky

Několikrát jsem "odvážel" přes poštu. Několikrát jsem také poslal peníze předem a bylo vše v pořádku. Je mi líto, že je mezi lidmi stále více hyen, ale je to jejich rozhodnutí. Vaše rozhodnutí může být podání trestního oznámení. Pro detektiva je internet čitelnější, než si kdo může myslet, takže vypátrání okradačů může být také reálné víc, než si možná myslíme.

Dáša 19 před 5 roky

Já sama jsem několikrát věc poslala a taky si nechala poslat, vždy po poštovném předem.Nikdy s tím nebyl problém. Je to všechno jen o slušnosti, vždyť když si objednám z e-shopu, taky platím předem. Tady se většinou darují drobnosti hlavně z toho důvodu, aby sloužily dál a velká většina by nepodvedla. Bohužel všude se najde pár podvodníčků, kteří to tady kazí, ale nenecháme se tím přece odradit.

Tomáš 421 před 5 roky

@ Dáša: přesně tak.

Kristy007 (autor tématu) 4 před 5 roky

Já do teď měla jen dobrou zkušenost, slečna/paní měla jen kladná hodnocení, tak jsem si řekla, proč to nezkusit znovu. Samozřejmě si uvědomuji, že je to moje chyba, šla jsem do toho s tím, že je to trochu risk za 60 korun.

Jen na to upozorňuji, aby se to někomu u této slečny nestalo znovu, protože já už nemám možnost napsat negativní hodnocení )

Kristy007 (autor tématu) 4 před 5 roky

A zároveň jsem měla věc rezervovanou ze začátku, takže ani více lidí naletět nemohlo, si myslím, proto mi přijde absurdní, že tolik řešení, domlouvání apod. stojí někomu za 60 korun..

A trestní oznámení.. za 60 korun by se mi asi vysmáli

Tomáš 421 před 5 roky

Když se sečte 60Kč u více lidí, určitě se nikdo nevysměje. A když zůstane jen u těch 60 - asi se někdo chtěl tady zviditelnit.

bára divá 49 před 5 roky

Záleží, co jste si chtěla nechat poslat. Ráno jsem posílala balíček, tak doporučený jako dopis do 2kg by stál 109, balík do ruky 129.Takže za těch 60 bych to viděla max. na doporučený dopis v obyčejné možná bublinové obálce.Pošta zdražuje stále .

Kristy007 (autor tématu) 4 před 5 roky

60 korun se mi nakonec vrátilo, bez komentáře mi přistály na účtu.. )

Na poště jsme byly domluvené, jednalo se o trička. Slečna věděla, jak lze zabalit a že se do rozměrů vejdou. Vím moc dobře, do jakých rozměrů je třeba se vejít. Potíž nastává, jakmile se z doporučeného psaní dostanete na doporučený balíček, tam jsou ty ceny šílené.

bára divá 49 před 5 roky

Tak to je fajn, že Vám ty peníze vrátila, když nic neposlala. Mně se to stalo kdysi dávno, ale nejednalo se jen o 60Kč.Potřebovala jsem jen dočasně nějaký funkční mobil.Paní chtěla předem peníze cca 500, ale s odesláním se loudala, stále výmluvy, že je v Německu a že se vrátí.....Dopadlo to tak, že mi mobily poslala dva, ale oba funkční jen napůl.Takže si už nic takového nedávám posílat a raději osobně a těch vykuků potom rázně ubyde.Jako mi jeden poslal mikrovlnku, co byla v záruce, peníze hezky předem, což o to, přišlo to, ale zabalil to tak, že mi přišly střepy.A když jsem to tedy reklamovala, tak se mi dop. dopis vrátil s tím, že takové jméno není známo. Jak jsem horko těžko sháněla v bance majitele účtu, abych věděla, s kým mám tu čest a kdo se skrývá za odesílatele, když nebyl ani tak slušný a to poslal pod smyšleným jménem. Dala jsem mu /myslím, že na bazoši to tenkrát bylo/ negativní hodnocení. Okamžitě mi začal vyhrožovat tr. oznámením. Jo, takoví se také najdou.Musela jsem to dát opravit, cca 1300Kč, kdyby to manžel věděl, bylo by zle.