Předání přes kamarádku

Diskuze » Negativní příhody

Judith (autor tématu) 35 před 5 roky

Uživatelka Jančullí Vyšínová si u mě zaklikla věc a poprosila mě, abych ji předala její kamarádce, se kterou jsem byla už domluvená na předání jiných věcí. Tak jsem také učinila a paní dala pozitviní hodnocení, protože předání z mého pohledu došlo dle dohody. Nicméně paní Vyšínová mi pak nadávala do vzkazníku, že věc nedostala a jak si opovažuju věc nechat té společné kamarádce. Nechápala jsem, paní jsem si dala na blacklist a myslela si své. Nicméně mi přišel mail, že mi dala negativní hodnocení. Za co proboha? Pokud dobře vidím, negativní hodnocení ještě není zveřejněno. Tímto prosím adminy, aby ho ani nezveřejňovali, protože z mé strany k pochybení nedošlo. To, že se dámy nedokážou spolu dohodnout, přece není moje vina. Ostatně standardně si člověk vyzvedává věc sám. Pokud by šlo změnit mé hodnocení u paní Vyšínové, budu ráda, chtěla bych totiž ostatní varovat, tato zkušenost rozhodně nebyla pozitivní.

michal 95 před 5 roky

pokud hodnocení dostanete můžete na něj reagovat a myslím ,že nově již jde i uložené hodnocení změnit ,horší je já dosta neoprávněně negativ a nešlo a nejde mi u tohoto dát již žádné hodnocení inzerát je smazaný .

Tomáš 421 před 5 roky

Není nad cennou zkušenost pro příště. Zaujalo mne, že to hodnocení nebylo vidět. A myslím, že to tak je v naprostém pořádku - Vy jste dala pozitiv a obdržela ničím nepodložený negativ. Pravděpodobně dobré ošetření v hodnotícím systému.