podivné chování uživatelky Zdenka

Diskuze » Negativní příhody

michal (autor tématu) 95 před 5 roky

Je tu nová má samou poptávku a pokud jsem ji nabídl věc ,že si může dojet spustila ,že chce věc od slušného majitele ,nepozdraví ,ještě mi napíše ,že to nechce od překupníka atd. neblokovaný ,funkční aj. ani se nepodepíše nic ,to jsou novoty ,má samou poptávku a jeden inzerát poptávka maskovaný nabídkou ,profil rozkoukávač tak tímto před ní varuji .

zdenka 2 před 5 roky

ja se vam omlouvam ,neurazejte se,, ja chci jen Erricson a nezablokovany ,to je vse. Ja jsem nerekla,ze vas z neceho podezrivam, to jste rekl vy o sobe sam. Ja na vas uz zapomnela, ja chci Erricson, tot vse ,vama se nazabyvam a varujte si koho chcete,take bych vas mohla zalovat za pomluvu ! uz plati novy zakon ,tak mate pravdu .dejte si na me pozor a nikdy nevyvolavejte nenavist mezi lidmi , mohlo by se vam to vratit zpatky. Nedelejte drby , ja si mohu delat co chci , a vy me nebudete stolkerovat nebo b vas skutecne nahlasim. My v Praze jsme slusni lide a nenechame se vesnicany urazet . Predstavuji si vas jako batuzkare s ksiltofkou .

zdenka 2 před 5 roky

podezrele chovani prekupnika MIchala ,chci upozornit na tothoto divneho pomlouvace

Adéla Roudnická 11 před 5 roky

tvl to jsou zase věci

Karel Gott 8 před 5 roky

Ale jo, občas to chce provětrat troškou humoru.

Josef Lišák Turek 70 před 5 roky

Zajímavé. Paní "zdenka" přímo v inzerátu uráží ostatní uživatele. ::Potlesk::

Tímto přístupem dáváte vědět ostatním, že by s vámi neměli komunikovat. No a v tomto případě nejspíš všichni, kdo nosí kšiltovky

carex 2 před 5 roky

Co je špatného na batůžkáři s kšiltovkou?
Dávám na blacklist.

Josef Lišák Turek 70 před 5 roky

Podle vložených inzerátů by se paní "zdenka" dala definovat takto:

Ráda chodí v kozačkách, šněrovacích botách, korzetech a sukních. Též by ráda získala kabelku a nějaké, pravděpodobně drahé, voňavky. Žádá o telefon, který by v dnešní době mohl být vystaven jako funkční kousek v muzeu a třešničkou na dortu je její koníček. Výklad karet. Pochopitelně jen sobě a zdarma Ne, že bych o výklad karet stál.

Nějak si nemohu pomoci, napadá mne jen jeden verdikt: Vědma.

Toto není urážka, jen rozbor známých faktů.

michal (autor tématu) 95 před 5 roky

Dávám si vás na Black list ,chybět mi nebedete .

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Milá paní či slečno Zdenko,
chtěla bych Vás požádat, aby jste se mírnila ve svém chování. Jste tu nová, tak se nejprve rozkoukáváte, proto Vaše výpady proti uživatelům, kteří tu jsou již nějaký pátek, jsou více než nevhodné.

Doufám, že si pořádně prostudujete pravidla těchto stránek a začnete se tu chovat slušně.