Dárce odpoví zájemci o věc, pak ale už nereaguje.

Diskuze » Negativní příhody

Ema (autor tématu) 1 před 5 roky

Stalo se mi, že paní Soňa mi odpověděla,že si můžu přijít po kávovar. Domluvily jsme se, že ji další den ráno dám vědět, kdy přijedu. Paní jsem napsala ráno, v poledne, odpoledne, večer a vůbec nereaguje. Odvoz jsem si zajistila cca 58 km a musela jsem ochotného kamaráda, který by pro to jel, zrušit. Neférové jednání i od dárce.

Patrik 21 před 5 roky

Je dobré takové neférové dárce i zájemce ohodnotit negativně,aby ostatní věděli na koho si dát pozor.

Ivana Jank 117 před 5 roky

Dobry vecer, stejna zkusenost, slecna? Sona se mne vcera vecer zeptala , kdy si chci prijet, pak odepsala, ze bude cekat na zpravu a tim to skoncilo. Na me dve zpravy dnes uz nereagovala. Myslim, ze opravdu prodavat asi ani nechce......

Petr Roubíček 242 před 5 roky

Jak prodávat ,to je tady zakázané ,stránky jsou vše za odvoz ,né prodej

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

No me se zas stalo ze na me nabizejici vubec nereaguje. Vec ale nabizi dal. Hodilo by se mi stahnout zajem o vec. usetrio by to nabizejicimu praci pokud by puvodni zajemce nemel zajem a ja byl nahodou na rade.

Ivana Jank 117 před 5 roky

Omlouvam se za chybu, napsala jsem prodavat misto darovat, dekuji za upozorneni

Jana 71 před 5 roky

Dobrý den, i mně se to stalo. S dárcem jsme domlouvali termín převzetí, dokonce mi věc zarezervoval, ale po napsání možných termínů, které jsme měli spolu sladit už nenapsal. Rezervace byla zrušena a v archivu zpráv se dozvím, že věc si převzal někdo jiný a prý vše proběhlo OK. Je dobré, že si zde můžeme sdělit zkušenosti.

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Také mám stejnou zkušenost, Projevím zájem, když druhá strana odpoví, tak si napíši o adresu a tel. Tím bohužel konverzace končí, marně čekám na další odpověď.

Nell 1 před 5 roky

U mně naprosto stejná zkušenost s dárcem Romanem z Brna. Reagoval na můj zájem o nabízenou věc se slovy, že mě rád obdaruje. Ladili jsme termín převzetí, na jeho zprávy jsem reagovala do pár minut a převzetí si domlouvala na další den od vystavení inzerátu (tedy žádné vleklé domluvy). Převzetí viselo pouze na potvrzení času z jeho strany a sdělení příjmení na zvonku... Čekám celý den na odpověď a večer vidím, že inzerát je již neaktuální a nabízená věc předaná někomu jinému... Nerozumím takovému jednání a mrzí mě to...

michal 95 před 5 roky

Já dal nefrovému dárci negativ a on mě ho dal také ,takže se to nevyplatilo

Anet 3 před 5 roky

Taky to teď řeším , paní komunikuje a teď se najednou neozývá no...

Anet 3 před 5 roky

S jinou paní.