Ivka0077

Diskuze » Negativní příhody

Adéla Roudnická (autor tématu) 11 před 6 roky

Paní jsem udělalila neutrální hodnocení, protože jí trvalo asi týden, než si rozmyslela, kdy si dojede pro knížku, asi se naštvala a také mi udělila neutrální hodnocení přes to, že z mé strany bylo vše v pořádku. Nedoporučuji

blixen 6 před 6 roky

Paní Roudnická,
Mějte pochopení pro lidi, prosím vás. Někteří lidé lítají celý den v jednom kole, a třeba se i 5 dnů nedostanou k vyřizování mailů, to snad není žádná katastrofa ani hrubost ani neslušnost.

Akela 587 před 6 roky

Paní Adélo
také nemám dobrou zkušenost a nejsem jediná. Máte dát negativ tam se vám aspoň nemůže pomstít.

Ondřej Beránek 95 před 6 roky

zadna katastrofa, vetsina lidi si totiz ty komentare ctou pokud je to zajima. tady je zjevne ze o nic nejde. Zbytecne se tim netrapte.

Adéla Roudnická (autor tématu) 11 před 6 roky

V tomto případě moc pochopení nemám. Jsou to věci za darmo, člověk, který o ně má zájem by se měl co nejvíce snažit, aby dárci vyhověl, to je dle mého nejlepší odměna za darování. Pro mě tato zkušenost znamená to, že si příště lépe vyberu, komu předmět daruji nehledě na to, který ze zájemců si o něj řekl jako první

Michaela 103 před 6 roky

Adélko, přesně tak - rychlost odpovědi je skutečně nesprávné měřítko pro výběr...

0077ivka 21 před 6 roky

Myslím si, že by měla být možnost reagovat na negativní komentář, neboť vždy nemusí být pravdivý. Nehledě na to, že mi některé odpovědi padají do spamu a nepřišla jsem na to proč, ikyž jsem dala odesílatele do spamu nezařazovat byl tam zas.

Judith 35 před 6 roky

Spíš jde o logiku věci, že když něco chci zadarmo, tak se i starám o to, aby mi neunikla další domluva. Pokud si neudělám ani chvilku na to zkontrolovat jednou denně email, asi mám urgentnější věci na práci a evidetně nedostatek času někam jezdit něco vyzvedávat.

Radka Kohoutová 1 před 5 roky

Mě se stalo že jsem byla předběžně domluvená na termín , který se měl uskutečnit asi za šest dní jen jsem se potřebovala domluvit s manželem přesný čas a paní hned neodpověděla i když dle mého už jsme byli domluvené a dostala jsem negativní hodnocení nezlobte se na mě ale já to beru jako křivdu a nelíbí se mi že nemůžu reagovat nechápu jak je možné že si vymění tě dva e-maily a někdo Vám napíše nereaguje

Anna Mudrová 9 před 5 roky

I já se bohužel musím přidat,paní Ivka 0077 se mi jednou omluvila, domluvily jsme se na příští týden a bez omluvy se nedostavila.

michal 95 před 5 roky

To se ani nedivým ,že se někdy lidi nenajdou zkuste přijít na adresu a hledat paní Anna Mudrová na zvonku ,pokud lidi nemají jmenovky a ani nedají hned na začátku informaci jako co je na zvonku apod. je to na prd práce ,také bych se neomlouval ,ono stačí projetý benzín .

Parizkova 2 před 5 roky

Ja u pani Mudrove byla a nasla jsem ji bez problemu. A to jsem stara babca a jezdim MHD.
Nepatrala bych, kde je chyba, snazila se dat vztahy do poradku. Pani Mudrova je mila stedra mlada maminka.

Anna Mudrová 9 před 5 roky

Děkuji S paní jsem se nakonec domluvila, že si zítra má přijít pro něco jiného, tak uvidíme.