Inzerce

Diskuze » Negativní příhody

Jolana Schejbalová (autor tématu) 13 před 6 roky

Proč sem lidi něcu dávají a nabízejí, když poté ani neodpoví. A když věc třeba už ani nemají, tak to, ani to nesmažou. Asi je to o ničem.

Akela 588 před 6 roky

...Jolana, já vždy odpovídám každému, tomu komu věc dám a pak těm co jí chtěli a je už zadaná. Mohu říct,že mě také několikrát nikdo na můj zájem neodpobvěděl. Bohužel děje se to.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

s tim nesmazanim, to nekdy byva tak, ze se nikdo neozve celej den a v patek vecir by se kazde zblaznil takze to pripadne s nekym predam ale treba me to z mobilu nejde smazat. (teda jde ale honit to na mobilu nechci je to extra opruz) tak to smazu az jsem u pc.

(smazaný uživatel) 3 před 6 roky

Taky se přidávám. Věci jsou zde inzerovány stále a odpovědi žádné. A to ani po 10 dnech.Asi je tu jen pár jedinců, kteří jsou slušní.

(smazaný uživatel) 3 před 6 roky

Je škoda, žee nejde hodnotit podle komunikace předem. Když inzerát nesmaže a neodpovídá, chce to dát někam hodnccení aby všichni věděli předem s kým mají čest.

Jiří Nesvadba 1 před 6 roky

Nejspíš jsem jedním z těch, kteří k Vašemu pocitu přispěli. Mrzí mě to a omlouvám se. Nicméně teď zařizuji spoustu dalších věcí a mnoho z nich je důležitějších. Doufám, že to chápete.
Dnes jsem na všechny obdržené reakce odpověděl a pokusím se být příště rychlejší.

Tomáš 421 před 6 roky

Kdybych měl psát do diskuze pokaždé, když mi někdo okamžitě neodpoví (a ozve se třeba za dva týdny), tak se tady v těch tématech za chvíli utopíme. Lidi, buďte lidi a nebuďte tak nervní.