Nahlašování inzerátů

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Zdravím, chci se vyjádřit ke zdejšímu nekalému jevu. Chtěl bych zde podnítit debatu o nahlašování inzerátů a přál bych si, aby se zdejší komunita a osoby zodpovědné za tvorbu darovacího systému společně zamysleli nad dopady této funkce.

Podle mého názoru současný stav pravidel díky činnosti zdejších velmi výkonných podivných existencí odrazuje štědré dárce od tohoto serveru, prostě chodí se s vým darováním jinam. A já myslím, že je to škoda, protože zdejší darovací systém jako jediný umožňuje uživatelům mít svou "historii" a je prokomunitní.

Nepochybuji, že tato funkce zde byla zavedena s dobrým úmyslem filtrovat nežádoucí obsah tohoto webu jeho samotnými uživateli. A ono to tak jistě do určité míry opravdu funguje. Ale bohužel se zde vyskytují vysoce výkonní jedinci, jejichž nahlašování inzerátů je sice v souladu se současným zněním pravidel, ale je IMHO v přímém rozporu s potřebou zdejších uživatelů. Oni totiž nahlašují opravdu vše, co se jen otře o pravidla a to i inzeráty, které jsou jinak v pořádku. Uznávají způsob"padni komu padni", nepřemýšlí nad tím co dělají, prostě to jen dělají, protože můžou a ve svých očích jednají samozřejmě správně.

Domnívám se, že když si v inzerátu někdo řekne o symbolický pytlík bonbónů za úplně nové boty pro děti, že je to ještě stále v duchu tohoto serveru a není v zájmu zdejších uživatelů, aby tento inzerát zmizel díky nahlášení těchto opravdu výkonných jedinců, kteří dokáží nahlašovat inzeráty v rámci jednotek vteřin po zveřejnění.

Zdejší systém pravidel a možností uživatele je přizpůsoben pro inteligentní lidi, záleží na jejich rozhodnutí, co udělají. Ale je prostě potřeba počítat i s tím, že weby tohoto typu k sobě přitahují i jedince rozumu mdlého, či nedostatečného a je potřeba s nimi počítat. A to se podle mého názoru tady neděje. Pro bezproblémový chod bude potřeba zrevidovat pravidla i systém a udělat ho více "antiblbým".

btw: Pokorně prosím a žádám pána užívajícího v současné době nick trololol, aby se této diskuze neúčastnil. Velmi děkuji.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Dobrý večer Saxíku. Za prvé palec nahoru za toto téma a za druhé velký palec dolů "bonzákům",kteří se přímo "vyžívají" v tom někoho "napráskat". Plně souhlasím,že pokud si někdo za hodnotnou věc řekne o čokoládu,malý balíček kávy apod. mělo by se to tolerovat. Ovšem v případě jedné paní,která měla x inzerátu s blbostmi a na konci každého byla pozn.za čokoládu,až jsem si v duchu řekla,že by si mohla otevřít cukrárnu,mám pocit,že změna pravidel by

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

byla zneužívaná,pravě těmito lidmi s menším IQ. Vím jmenovitě o jedné osobě,která "bonzuje" s neskutečnou chutí a zápalem,byť určitě není jediná. Sama jsem několika lidem,kteří dávali hodnotnou věc a chtěli "čokoládu" poradila,aby tam dali text : ...za čokoládu,není podmínkou...co si pak už vykomunikuje jedinec ve zprávách je jeho věc,ale podmínky tohoto servu neporušil.díky takové maličkosti jako je...není podmínkou .

Patrik 21 před 4 roky

Pokud si tady lidé začnou za věci říkat o odměny tak tento web ztrácí smysl. Bude to tady pak jak na dalších dvou webech kde se věci hezky prodávají a nebo lidé vyžadují kdesi cosi za to že to dají. Nejde o bonzáctví,ale o smysl přece je to vše a odvoz, tudíž za odvoz a pokud někdo něco někomu daruje za věc kterou získá, tak je to jen mezi člověkem který věc nabídne a zájemcem. Setkal jsem se zde s lidmi, kteří si o něco požádali a když jim darující odpověděl, chtěl za to i tisíce. Co dodat. Já sám má zkušenost,že jsem chtěl určitou věc a pán mě odepsal s tím,že to dá někomu jinému který mu za to zaplatí. Tak a teď se zamyslete....

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Dobrý večer Patriku,i když jsem se s tím osobně nesetkala, že by někdo chtěl přímo peníze , tak Vás na druhé straně chápu. Já sama am několik špatných zkušeností, kdy jsem i sama investovala do věcí , abych zajistila funkčnost než je předám a ještě jsem měla problémy. Dnes už se neangažuji - je to přece za odvoz. Ale upřímně, Vy jste nikdy nikomu nedal za nějakou cennější věc alespoň čokoládu?

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Krasne z toho plyne jedna vec, lidi kteri bonzuji pravidelne a i nesmysly ktere na bonz nejsou bych omezil na teto cinnosti protoze prave oni asi budou prave tim kdo to cele kazi.

udelal bych tohle:
1.) nahlaseni by nebylo anonymni a videli by to vsichni (a proc taky ne)
2.) k nahlaseni by se musel napsat kratky duvod. mozna opatreny tagy.
3.) za spam bych moznost nahlasit omezil.
4.) profilum mladsim 1 nez mesic bych nahlaseni nepovolil vubec

co se odmen tyka, nevidim v tom problem ani tak technickej jako moralni. Ono kdyz nekomu neco date tak obdarovany proste nemusi mit.

Ja jsem parkrat v opacne situaci, rad bych nekomu dal neco dodatecne
(tedka za balicek disket, jsem zjistil ze jsem mel deli tycku a mam ji porad v kapse, kontakt uz ale neni mozny).

Saxik: velmi dobrej napad tohle tema...

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Něco na tom je

bára divá 49 před 4 roky

Většinou, když něco potřebuji a dostane se na mě, ráda dám třeba za věc oříšky, čokoládu, ovoce atp., bylo by mi to hloupé jen tak něco vzít za děkuji./ I když se zde najdou jedinci, kteří slovo děkuji ani neznají./ Dnes např. jsem jedné paní dávala za věc kompoty a oříšky a také tři nařezané růže z vlastní zahrádky. Paní mi kompoty a oříšky vrátila, ale růže ji potěšily. Tak asi tak.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

No ja casto nic nenosim, vidim to i tak ze spis veci zachranuju pred kontakem. Dal daruju ruzny veci (ano v tomto profilu jsem jich jeste moc nedaroval, ale co je profil proti realu) takze z toho vycitky nemam. Ale nekdy chci rict: Ted jsi delal dobrou vec clovece!. Jenze to nefunguje pokud si pod to nekdo napise pytlik bonbonu ci se to predpoklada. Je to jako s dyzkem. Ja rozhodnu zda ano ci ne (a pak jsem za to treba i odsouzen ze jsem za neco nedal nic ci jsem jen podekoval). Pak darek funguje jako dekuji velice!.

Navic darecky zpusobujou zdrazeni trivialnich veci jako ruzne kvetinace, sponky rulicky od toaletaku a kdovijakych dalsich "pokladu".

Neni na to podle mne jednoznacna odpoved.

Akela 588 před 4 roky

Marcelko samozřejmě dal, ale bylo to mé rozhodnutí ne požadavek někoho co něco daruje a o tom to je

Akela 588 před 4 roky

Sorry psal jsem to od kamarádky Patrik

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Patriku já to pochopila,ano je to na rozhodnutí každého z nás. Ale ještě jsem si nikdy nevšimla,že by u inzerátů typu : dětské oblečení,botičky,hračky,nábytek apod. byl požadavek a cokoliv od dárce. je tady spousta maminek,mladých,kteří se zařizují a jejich finanční stránka,ať už z jakýchkoliv důvodů není růžová. sama jsem se s tím setkala,když jsem dávala věci po vnučce,na které se tady jen prášilo. Nikdy jsem nic neočekávala,byť některé věci byly i dražší nebo nové,naopak jsem spoustě lidí dala věci navíc bez ohledu,že za to nebudu mít "hodnocení" a nebudu postupovat po řebříčku jak rosnička. A je tomu tak dodnes. Ale chápu dárce,kteří si hodnotí své nové věci v hodnotě stovek,někdy i více, na symbolickou čokoládu anebo nějakou sladkost,ovoce apod. a o tyto lidi jde a proto vznikloo i toto téma,že by mělo dojít k určitým změnám. Určitě bych hlasovala o zveřejnění jmen lidí,kteří se předhání v nahlašování. Také patřím do sorty těch jako paní Barča,kterým by slušnost bránila vzít si věc jen za "děkuji". Ovšem na druhé straně má pan trololol pravdu v tom,že se musí i rozlišovat za jakou věc se drobnost dává ( 2 sponky,tři gumičky adt.)

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

A ještě dovětek. Jsme dospělí, rozumní lidé ( teda aspoň doufám) s vlastními názory a soudností. Ale někdy mi to tady připadá jak ve škole,kde mají také určitá pravidla a kde se také najde "Pepíček" ...sím paní učitělko,Jaroušek žvejká.....a tydy je to ...sím pane admine on za to chce čokoládu.....takže asi tak

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

To by krasne vyresilo to zverejneni nahlaseni. kdo a proc.
Jo a jeste bych umoznil nabizejicim inzerat opravit. ted kdyz je tam vykricnik, uz tam proste zustane i po pripadne oprave.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Trololol toho jsem si nikdy nevšimla. Jaký vykřičník? A proč tam je? Teď tomu nerozumím? Prosím o vysvětlení. Díky

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

maly cerveny vykricnik vedle popisu inzeratu poukazuje na to, ze prispevek byl mnohokrat nahlasen jako zavadny. umoznuje to lepsi orientaci. hned vidite zavadny prispevek.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Díky za vysvětlení

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Abych pravdu řekl, toto téma byl pro mne takový test, jestli je tady vůle ke změně. A bohužel shledávám, že asi není. Už posledních pár měsíců postuji své nabídky převážně na jiných webech, hlavně na darujizaodvoz.cz, ten web je sice jednodušší, ale současně je o mílové kroky vyspělejší, než tenhle. Tržní srovnání je neúprosné, je prostě lepší. Moje nabídky hledejte tam. Místní zbytečná pravidla a polointeligentní "hlásiči" mi komplikují život a lezou mi na nervy.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Hezky napsáno saxíku,hezký den a jen dodatek - chápu!

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Saxiku, muzu se zeptat na jednu vec ? jak tam funguje posta ? jako tady ? vypada to tam mnohem lepe.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Pošta a kontakt obecně je tam absolutně nekomplikovaný. Emaily mi chodí do Thunderbirdu, ale spíš lidi volají na telefon, volající má skoro vždy u mě rezervaci dřív, než spisovatel, bo nemám čas sedět furt u kompu a kontrolovat zprávy na netu. Jedna z velkých výhod darujizaodvoz.cz je právě v možnosti kontaktu přes telefon, nebo notifikace v aplikaci. A nejsou tam bonzáci jako tady.

Astor 12 před 4 roky

Jednou je tento web za odvoz coz značí,že není za odměnu, na výměnu atd. Pokud se to určitým lidem třeba nelíbí je možnost sem nechodit a nic tu nedávat. Jednou jsou tak nastavená pravidla a tak se mají všichni podle nich řídit. Dále je tedy možné aby si kdo chce sám vytvořil web s názvem daruji za maličkost, sladkost či ovoce. No a další by mohl být vyměním. Tam určitě tato pravidla co jsou zde nebudou. No a kdo chce za darovanou věc peníz tak ať jde na bazar je jich všude hafo.S tím voláním, ne každý má neomezené volání a také ho to něco stojí. Když to shrnu každý má svůj názor - 100 lidí každý jiný, někomu se něco líbí, druhý brblá že je to špatně. Nikdy se nikdo nezavděčí všem. Asi tak, chci něco a chce se mě za to dárci něco darovat, tak mu to přinesu. A je to, ale nemusím číst,že mám nutně něco přinést.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Dobrý den Astor,promiňte,ale kde jste četla,že" musíte něco nutně přinést"? Nějak mi to uniklo v textech tohoto vlákna.

Astor 12 před 4 roky

Dobrý den. To je jednoduché pokud někdo napíše daruji to a to ZA pytlík ovoce, čokoládu atd. Tak už je to podmínka. Samozřejmě pokud za to napíše,že to není nutné je to trochu o něčem jiném. To se mohu rozhodnout jestli ano nebo ne. Pokud tam má vyloženě za něco tak je to směna a vyžaduje odměnu. Tak asi tak na vysvětlenou.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

I jinde mají to v pravidlech, v různých formulacích. Ale nemají nahlašování inzerátů v takové formě, aby to přímo v reálném čase ovlivnilo podobu inzerátu, nebo mělo za následek jeho skrytí. Všude jinde má nahlášení inzerátu pouze funkci upozornění pověřených osob na ten konkrétní inzerát. Je to pro ně jen impuls si to rozkliknout a podívat se, co je tam špatně. A jelikož jsou ty pověřené osoby většinou lidi s nomálním mozkem, tak mažou jen hrubé porušení pravidel. Ale tady to tak nefunguje a v tom je přesně ten problém!

Ten, kdo vymyslel tenhle systém nahlašování, označování a automatického skrývání inzerátů v reálném čase, evidentně podcenil typické české bonzáctví. Nesmíme zapomínat na to, jak češi rádi nahlašují a bonzují, máme to snad v genech či co, jsme prostě bonzácký národ, s tím se musíme smířit. Já se s tím sice nesmířím nikdy, ale o mě konkrétně už tu nejde, já budu svoje nabídky dávat jinam, jen tu rozvíjím akademickou debatu, protože mě štve, když takhle hezkej a šikovnej web kazí typický český nešvar a dokonce ho zneužívá a podporuje. Takhle se toho nikdy nezbavíme a stále budeme národ slabomyslných bonzáků.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Tak pro tyhle puntičkáře typu Astor zaveďte sekci "Výměna" pokud by někdo požadoval něco na oplátku, třeba banán za tašku oblečení pro děti, nebo nedejbože plechovku Staropramenu za funkční ledničku, tak by se to automaticky přesunovalo do této rubriky. A zrušte proboha ty vykřičníky a cejchy "pozor"...

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Mluvíte mi z duše saxíku!!! To bonzování bylo,je a bude...malinko mi to připomíná "UCHO"...Vám vysvětlovat nemusím...A ještě jenom poznámka..někdy mi přijde,že je to až na hranici škodolibosti :.."tak jsem si bonzla"..a má to dacan jeden,zamne si ruce a kromě sledování inzerátů bez odměny,se hlavně zaměří zase na ty,který si dovolí za to něco chtít a v duchu si říká :"hlavně hlídej,hlídej,ať seš první kdo to nahlásí a zase si můžeš udělat další čárku"...ještě,že se ty "cejchy" nevypalují žhavým železem jako ve středověku

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Jo Ucho je legenda, díky za připomenutí. Rád se na to podívám znovu, už mi to sviští z webshare na disk
S tou škodolibostí si to zhruba myslím také, ta tady asi také vládne. I když hlavně si myslím, že to lidé dělají z toho pomyslného pocitu moci, jen proto že můžou. A protože výsledek toho nahlášení je vlastně okamžitě vidět v podobě cejchu Pozor! Kdyby se tohle nezobrazovalo, tak by IMHO většina těch připosraných českým bonzáčků na ty tlačítka ani neklikala.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Rozumí někdo tomu, proč někdo nahlásí takovýto inzerát?
https://vsezaodvoz.cz/inzerat/179432/hledam-rostliny
To mi hlava nebere. Tak ona ráda zachraňuje kytky, nabídne se, že je zachrání, ještě za ně chce dát víno nebo čokoládu a nějaký duševní mrzák to klidně nahlásí. Rozumí tomu někdo?

Patrik 21 před 4 roky

Saxíku nevím proč se s tím trápíte a stále do toho šťouráte. Je to v pravidlech tak to řešte s adminy. Pokud tady bude každý stále něco nabízet za úplatky nebo vyžadovat za věci dary tak to bude pořád dokola. Tak zkuste změnit pravidla a bude klid. A nebo choďte na nevyhazuj to nebo daruji za odvoz tam je to sice zakázané,ale nikdo to neřeší. A proč lidi urážíte a nadáváte jim do duševních mrzáků? Trochu slušnosti by neuškodilo.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Jenže já si prostě myslím, že tady se pravidla nikdy nezmění, protože provozovatelům a správcům tohohle webu současný stav jednoduše vyhovuje. Je to pro ně míň práce, je jim jedno, že se tady lidi vzájemně udávají a bonzují na sebe. Nemusí nic dělat a o nic se starat.
Proto vytvořili tuhle bonzovací platformu a cejchování inzerátů.
A skutečně nemám jiná slova pro toho jedince, který nahlásil ten inzerát na záchranu kytek. To je opravdový, ryzí hlupák a duševní mrzák.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Patriku,tady jde jen o to,že slečna nebo paní v daném případě pravidla neporušila. Zkusme si to rozebrat,pokud jsem dobře viděla a četla, tak inzerát je nebo byl v rubrice "Hledám" a ne "Daruji". A pokud v "hledám" napíšu,že nabídnu za MNOU hledanou věc cokoliv je to jen a jen můj problém. Anebo se zase dostaneme k tomu : ...jé ja nemám kytky,ta druhá ano a mohla by za to ,že je dá dostat čokošku, nedej bože víno,tak šup a nahlásím to.Sakra,kdyby se ty "zákony" takto striktně dodržovaly ve všem,to by byl život! A ještě jedna věc Saxík do toho "nešťourá" spíš se snaží upozornit na určitý nešvar,který tady panuje už hoooodně dlouho - udavačství. A pokud je někdo schopen opravdu nahlásit i výše zmíněný inzerát,tak označení "duševní mrzák" je naprosto v pořádku! Pokud se nepletu tak jeden z našich zákonů nám umožňuje i "svobodu slova a projevu". Tím chce básník říci,že Saxík se snažil POUZE vyvolat diskuzi na téma nahlašování inzerátů a zajímali ho názory ostatních

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Děkuji Marcelo, vy mi rozumíte Je pravda, že chci vyvolat demokratickou debatu. Jestli někoho pohoršují trochu ostřejší výrazy, tak se omlouvám. Ale mě to hrozně štve, co se tady děje, neumím nad tím mávnout rukou.
A čím víc nad tím přemýšlím, tím víc si uvědomuji, že to není vina těch lidí tady, oni se jen pohybují v rámci možností daných správcem serveru a jejich činnost se dá snadno předvídat. Vina je zcela na tvůrci této bonzovací funkce a konkrétních pravidel. Tohle jejich autor nedomyslel. Tak snad se mu někdy rozsvítí, až se třeba bouchne o dveře ledničky apod

Radka Sedlackova 5 před 4 roky

Já bych byla pro, kdyby existovala funkce hodnocení inzerátů pro případy, kdy lidi nabízí absolutní, nepoužitelnou a bezcennou veteš nebo odpadky. Viděla jsem zde inzeráty na prázdné plastové lahvičky od kosmetiky typu odličovač. Paní jsem napsala, ať to odnese do tříděného odpadu, kam to patří. Zkrátka chybí tady páka, jak minimalizovat množství inzerátů od lidí, kteří si myslí, že jim někdo zadarmo z bytu odtáhne odpad. A jak tu už někdo psal, ještě za to chtějí čokoládu! Nějaký způsob kolektivního hodnocení obecné kvality inzerátů, resp. jejich předmětů, by se tu pro tento účel hodil, když někteří lidé nemají soudnost.

Radka Sedlackova 5 před 4 roky

Jinak mi tam vypadlo to podstatné. Pokud někdo daruje hodnotnou věc (čili ne například roličky od toaleťáku ), tak nevidím žádný problém, proč by si nemohl říct o nějakou symbolickou drobnost. Je na každém, jak se dohodnou! Tenhle web je fajn v tom, že eliminuje překupníky, kteří asi tvoří velkou část obdarovaných na Darujizaodvoz. Tito vykuci, to pak prodávají na Aukru nebo na blešáku.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

No vidite a zrovna flasky od vonavek lidi chtej protoze si do toho delaj svy a nebo sbiraj zajimavy tvary.

Akela 588 před 4 roky

Já bych to neřešila. Prostě cokoliv se hodí na cokoliv a komukoliv. Vše se dá nějak využít a pokud ne tak se to pak vyhodí. Někomu to připadá nedůstojné a někomu se to hodí. Přece to nikdo nikomu nevnucuje pouze nabízí

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Ja tu ted chvili nebyl ale radka me pobavila.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Tak se chci podělit o zkušenost s nahlašováním inzerátů ze včerejška. To,že se tady inzeráty "s velkou chutí " nahlašují je tady všeobecně známo Ale,že "aktivní nahlašovatelé"neumí číst a pochopit smysl psaného textu,tak s tím jsem se tady setkala poprvé. No,možná to bude erupcemi na sluníčku,kometou nebo horkem.Včera jsem vložila inzerát ,který končil textem : "...ovoce nebo zelenina potěší,není podmínkou" A světe div se dnes ráno byl inzerát zablokován! Prosím může mi někdo vysvětlit,co je tak nepochopitelné na dvou slovech NENÍ PODMÍNKOU??? Což znamená,že klidně dám věc ZADARMO nebo ZA ODVOZ bez toho,aby mne někdo "potěšil ovocem nebo zeleninou....Tož jaká,že pravidla jsem porušila?! Když mi to někdo vysvětlí budu jen a jen ráda. Tady už totiž nejde o porušování pravidel,ale o naprosté slovíčkaření,což mi hlava nebere...OMG,kam ten svět spěje

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

P.S. Dokáže se ta "hrdinka" postavit čelem a přihlásit se k tomu,že můj inzerát nahlásila? Anebo je takový srab a zbabělec,že se dokáže pouze ukrývat za roušku anonymity??? Tak se ukaž "hrdinko"

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

hele to nebyl jeden clovek podle mne to funguje tak ze to naprasi jeden a musi to udelat jeste par dalsich aby to zmizelo.

Tady pujde problematiku vnimani booleovske algebry.

zdarma = 0
za neco = 1

davam za odvoz = 0
da vam za odvoz, nebo za ovoce = (0 or 1) coz je 1

take to tak chapu ale musim zklamat neprasim to je mi to fuk ale mam pripravenou pomyslnou pest pro apriori vyzadovace

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

pokud je podminka davam za odvoz tak vyrok musi byt 0 nikoliv 1. Takovy programator, matematik, nebo kdokoliv vice technicky zamereny s timhle bude mit problem.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Nj....ale z mého inzerátu logicky vyplývalo 0 ( za odvoz), 1( potěší ovoce), 0 ( ovoce není podmínkou = za odvoz) 😉 . PS. Apriori vyzadovač FAKT nejsem😂.Ale přemýšlím o tom😜...

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

nevyplývalo. 0 or 1 = 1 nikoliv 0.
dá se na to dívat různě.

například:
- Ve chvíli kdy někomu něco dáte nebo někdo vám, dopouštíte se porušení pravidel a tím "potěší" to vpodstatě připouštíte.

- Odmítnutí dát něčeho za něco je forma "ne" které je pro mozek složitější a nerad to dělá. (je to důvod proč na fb například není dislike ale pouze like). Někteří lidé prostě neumí odmítnout.

No jak to tu čtu to jsem chytrej jak bedna učebnic. jestli já bych to neměl někde učit tudlety moudrosti.

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Trololol - Já bych ty vědomosti , být na Vašem místě, využila ... vždyť jsem to psala hned na začátku, že je to o s l o v í č k a ř e n í

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Příště bude můj inzerát znít za odvoz a ráda k darované věci dám kávu nebo čokoládu, když si ji odvezou, jako BONUS

Radka Sedlackova 5 před 4 roky

Trololol - nejednalo se o žádné flakony od vonavek, ale o obycejne plastove lahvicky od obycejne kosmetiky, ktere normalni lide vyhazuji do sberu. Mate opravdu trefne jmeno. Cili trolum zdar

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Tak nastesti se zivot neridi podle 0 a 1. Podobne cernobily zivot maji prvoci a logicke scripty. Takze jestli chcete zit podle jednicek a nul, doporucuji vyzkum morskych jednobunecnych organismu https://www.youtube.com/watch?v=3E1yxFZJJDk

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Koukam vam tu vysvetlovat krasu vyrokove logiky je jak hazet lahvicky od parfemu do kontaku s tridenym papirem.

Zivot nejde podle 1/0 ale pravidla sama jak vidite nejsou zivot ale pravo a to se timhle prave ridi. Je to mj. duvod proc jsou pravnici tak trosku mesuge

Radka Sedlackova 5 před 4 roky

Trololol: Je s vámi sranda

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Mně to jako sranda nepřijde. On zničí každou debatu. Přestávám se tu angažovat, nestojí mi to za to.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

@Saxiku svetamenici, clovece neberte se tak vazne.

Ale jako jo.

Mate pravdu jsem zlej, hnusnej a kazdou diskusi znicim svoji tajnou zbrani: nejen spatnou diakritikou a dokonce logikou! a ted jsem dokonce pouzil stavovy matematicky aparat. Cekam kdy mne dav rozlicenych filosofu prijde zlyncovat. Snad na me neprijde sam Misa Pullman