Návrh na úpravu pravidel

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Zdravím, vznáším návrh na vymazání zákazu vkládání kontaktu přímo do inzerátu. Domnívám se, že není žádný důvod zakazovat inzerentům vložit k inzerátu tel. číslo. Můj názor je takový, že zakazování vkládání kontaktu do inzerátu je v přímém rozporu se zájmy inzerenta.

Tomáš 421 před 4 roky

…sběratel dat…?

johkuhbaz 26 před 4 roky

Pan Tomáš má asi pravdu, ale na druhou stranu, pokud někdo chce dobrovolně číslo uvést, tak by mu v tom nemuselo být bráněno - je to jeho vlastní rozhodnutí...? Já sama číslo nerada dávám, to přiznávám. Nicméně chápu, že se nás administrátoři snaží chránit... Nebo je pro to jiný důvod?

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Ve vyspělých komunitách se to obvykle dělá tak, že když se chování upravuje pravidly a součásí pravidel je nějaké sporné, které postupně pozbylo postupně svojí obecnou potřebnost, tak se takové komunita chová k tomu pravidlu tak, jako kdyby nebylo a jen se čeká až to docvakne moderátorovi komunity a ten to upraví. Takhle se to obvykle dělá. Ale tady rozhodně vyspělá komunta není. Vždy se tu najde nějaký mameluk, který si vše vykládá doslovně a udělá si z nahlašování inzerátů koníček. Je to nefunkční, zastaralé pravidlo, které už dnes ničemu nepomáhá. A kdo z Vás ví, jak dnes probíhá tzv. "sběr dat", ten mi dá za pravdu.

Tomáš 421 před 4 roky

Holt - nezbývá Vám nic jiného, než se smířit s tím, že tady není vyspělá uzavřená komunita, ale uživatelé z celé republiky. Takže i toho mameluka si laskavě odpusťte, ano? A pokud neumíte diskutovat slušně, jsem jako první pro, abyste byl odtud vyobcován.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

aaa potrefená husa Ty čísla v inzerátech nahlašujete vy? Nemusíte se pane kvůli své nižší inteligenci cítit nějak méněcenný. Za to nemůžete, prostě jste se tak narodil a snažíte se jen održovat pravidla. Na tohle musí myslet administrátoři tohohle webu při nastavování pravidel. Proto jsem vznesl tuto námitku vůči zastaralému a neprospěšnému pravidlu.

Jana 71 před 4 roky

Dobrý večer, já s údivem žasnu tedy nad tím, že někdo při registraci souhlasí s podmínkami webu a pak proti nim protestuje. Inzeráty neoznačuji, to jen pro úplnost.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Dobrý večer, s údivem žasnete nad něčím, co se nestalo. Neprotestuji proti podmínkám webu, jen jsem vznesl návrh na úpravu podle mého názoru zastaralého pravidla. Co se Vám na tom nezdá?

Tomáš 421 před 4 roky

To, že za účelem změny funkčního pravidla hulvátsky a bezohledně napadáte zdejší uživatele v diskuzi, namísto toho, abyste napsal email s požadavkem přímo adminovi.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Kdybyste se vy pane Tomáši tady neozval, jako potrefá husa, mohla tady vzniknout veřejná diskuze, která by zjistila postoj komunity ke změně tohoto pravidla. Což je klasický demokratický proces, který je vám evidentně cizí. Vy jste to úplně pokazil, díky vám je z toho jen smutná fraška. Tak moc děkuji. Jste kazisvět pane! Otravujete tady lidem život.

Michaela 103 před 4 roky

Plný souhlas ! Tomáš je zdejší pravidelný přispěvatel, který neomaleně píše vždy a všude, protože se zřejmě domnívá, že je na jeho názory někdo zvědavý. Už mu zde bylo opakovaně doporučeno, ať to nedělá, ale je to bohužel marné, píše stále. Tak snad třeba nyní, když si to přečte opětovně, už mu to dojde a přestane se ponižovat psaním, o které nikdo nestojí.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Jak je možné, že proti tomuto člověku tady nikdo nezakročí? De facto se přiznal k tomu, že je to on, kdo tady nahlašuje jeden inzerát za druhým. Jak je možné, že jeden pravděpodobně psychicky narušený jedinec takovým masovým způsobem ovlivňuje inzeráty dárců? Vždyť může mít klidně víc účtů, ze kterých pak nahlašuje inzeráty aby je script smazal. To tu nikdo nemoderuje, ani neadminuje? Zdejší systém, tak jak je nastaven, vyžaduje moderování prakticky v reálném čase. Ale to se jak vidno neděje.

Tomáš 421 před 4 roky

Diskuze » Pravidla fóra Admin Petr (autor tématu) před 7 roky
1. Prosíme, dodržujte v diskuzi zásady slušného chování.
3. Dodržujte relevanci vašich příspěvků k daným tématům. 4. Administrátor si vyhrazuje právo nevhodné příspěvky mazat či upravovat.
https://vsezaodvoz.cz/diskuze/1/5/pravidla

Tomáš 421 před 4 roky

Já nejsem sběratelem osobních údajů, abych je požadoval tímto způsobem. Pokud se, pane "saxíku" živíte telemarketingem a sháníte i emailové adresy, budete muset patrně vyzkoušet jiné praktiky než vulgárně atakovat zdejší provozovatele i uživatele portálu Vše za odvoz. Především takové, které jsou v souladu s GDPR.
ad Michaela: zdejší pravidla o slušné diskuzi platí i pro Vás, dámo.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Pravidelny prispevatel je neomaleny

neuvedeny kontakt je ochranou proti tomu aby se tu obevily inzeraty ve velkem. tj hodim neco na bazos, aukro, sbazar a sem. je to zpusob jak posilit komunitu. chybi mi tu moznost nekoho kontaktovat primo.

Tomáš 421 před 4 roky

ad Ondra: Mně ta možnost nechybí. Mám kontakt na admina, který funguje, ačkoli jiní kolikrát píší, že není funkční (nějaká záhada?). Jinak netuším, co považujete za neomalenost - slušně vyjádřený názor? Tak to máte asi nějak podivně u sebe nastaveno. Já to mám nastavené asi jinak. Za neomalenost považuji vulgární a arogantní napadání zdejších uživatelů, kteří se tu rekrutují z celé republiky.

Martina 131 před 4 roky

Připomenu,že každý člověk,to jiná forma,možnost komunikace.
Má to být společenský proces,tudíž probíhá jak tváří v tvář, bezprostředně,telefonem tak i „na dálku“
vzkazy,dopisy,emaily,sms.Někdo tu poslední možnost využívá i ze zdravotních důvodů nebo má jazykovou bariérou.Komunikačních stratégií je opravdu mnoho a pokusit se hlavně asi i naslouchat.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Tomasi: to ze jste neomaleny napsala Michaela vys tak jsem se tomu pokusil vysmat je to je komentar opravdu povrchni.

to ze znate spravce super a co ja s tim ? kdyz nekoho potrebuju kontaktovat treba protoze jsem mu posledne neco dal a mam dalsi veci tak mam psat adminovi ? to mi normalni neprijde.

Michaela 103 před 4 roky

Saxiku, tak jsme doufali marně...

(smazaný uživatel) (autor tématu) 57 před 4 roky

Ano je to marné. Tady je to hnízdo bláznů.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Samozrejme, vsichni jsou blazni ale vy dva vy ne. To je hned videt.

Co se pokusit vysvetlit vase postoje ?

Michaela 103 před 4 roky

Ondro, přečtěte si ještě jednou celou tuto "diskuzi", situace je jasná, je mi s podivem, že tomu nerozumíte, čtěte pozorně a pochopíte.

Tomáš 421 před 4 roky

ad Ondra - omluva, přehlédl jsem to.

Tomáš 421 před 4 roky

ad Michaela: Ano. Situace je úplně jasná.

Michaela 103 před 4 roky

Přesně - potrefená husa se ozvala.